24.02.2014, 00:43
|
|
Звідки Ви: Киев
Дописи: 769
Дякував: 3.663
Дякували 4.686 раз(и) в 679 повідомленнях
|
С рыбацкого форума .
Цитата:
Допис від KeFear4ik
"Остання сторінка Життя"
назву її так...
"Ми просто стояли на Інститутській, нікого не чіпаючи і тут пролунав вистріл! -я повернувся, а Саша вже лежав(…куля попала йому в серце, але він ще був живий…
До нас швидко підбігли медики і ми разом, відтягнувши Сашка в сторону, його оглянули - на жаль вердикт був беззворотній - медики сказали, що шансів вижити немає і вони вже нічого не можуть вдіяти - адже куля потрапила прямо в серце(((… Саша ще це чув - це були останні секунди його життя…
І знаєте що найстрашніше в цей час було!? - Це його останні слова, які Я пам'ятатиму усе своє життя!!!
Сашко сказав: Якби ж ти знав як хочеться жити!!!!….як хочеться жити….і все…після цих слів він закрив очі... назавжди закрив...
Я плакав…ні!- я не плакав, я ридав…"
Щось дуже швидко на сцені всі забули 20 число..........Те що відбулося вчора і сьогодні в Раді - то є тільки перший, малюсінкий крок у становлені Української Держави, попереду ще роки кропіткої праці, що вони святкують? В мене досі ком в горлі стоїть після тих смертей. А скільки ще лишається зниклими.... скільки ще в неволі невідомо де. Юля на волі і все, свято? Ні, не розумію...
|
|
|
|