Цитата:
Допис від ВЕТАЛЬ
|
Особисто я готовий на
ВСЕ (і це не словоблуддя) ,що потрібно для нашої
української нації (не плутати з невеличким стадом дЕбілів,які,на жаль,також мають місце бути на нашій священній багатостраждальній землі.

)
А на рахунок "отжатІя" криму і сам не знаю що сказати,бо в мене до цього процесу своє особливе ставлення про яке я не хочу говорити,щоб нікого не образити. І проблема не в тому,що каци "віджали",а в тому (прошу вибачення за тавтологію),що населення автономії дозволило їм це зробити,в багатьох випадках сприяючи цьому.

Ти можеш мені не вірити (твоє право),але я ще минулої суботи,перед " референдумом",свою дружину повідомив (не плутати з "просив дозволу"),що,якщо в автономії почне підніматися народ проти свавілля окупантів,то я відразу туди також їду. Неможливо перемагати ворога,якщо місцеве населення цього не бажає.

Чомусь мені думається,що кримчанин
дуже скоро схаменуться,зрозуміють свою помилку і ми знову будемо разом. А ні,то на це Божа Воля.

(Є така приказка:"Бог парує.")
Цитата:
Допис від ВЕТАЛЬ
Та тут и так все патриоты родины!! только толку мало от нашего патриотизма кнопочного...
|
Я те,на що сподіваюся від спілкування на такі теми,вже
дав відповідь.
Замість того,щоб займатися критиканством,і якщо маєш запропонувати щось більш конструктивніше,толкове і дієвіше,окрім "кнопкодавста",як ти це називаєш,то кажи,дуже цікаво було б вислухати і більше того,навіть прислухатися чи приєднатися,якщо це заслуговує на увагу і підтримку ?!

P.S. Тільки відповіді на кшталт:ми тут на форумі зібралися для того,щоб обговорювати наше хоббі,а не розсварюватися через політичні переконання не приймаються,бо в теперішньому становищі мовчання не є золотом,заперечуючи всім відому приказку.