Перегляд одного допису
Старий 19.03.2014, 23:00   #2340
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від ВЕТАЛЬ Переглянути допис
И что ты намерен делать по поводу отжатия росией крыма???? дальше сидеть и кнопки давить???
Особисто я готовий на ВСЕ (і це не словоблуддя) ,що потрібно для нашої української нації (не плутати з невеличким стадом дЕбілів,які,на жаль,також мають місце бути на нашій священній багатостраждальній землі. )
А на рахунок "отжатІя" криму і сам не знаю що сказати,бо в мене до цього процесу своє особливе ставлення про яке я не хочу говорити,щоб нікого не образити. І проблема не в тому,що каци "віджали",а в тому (прошу вибачення за тавтологію),що населення автономії дозволило їм це зробити,в багатьох випадках сприяючи цьому. Ти можеш мені не вірити (твоє право),але я ще минулої суботи,перед " референдумом",свою дружину повідомив (не плутати з "просив дозволу"),що,якщо в автономії почне підніматися народ проти свавілля окупантів,то я відразу туди також їду. Неможливо перемагати ворога,якщо місцеве населення цього не бажає.
Чомусь мені думається,що кримчанин дуже скоро схаменуться,зрозуміють свою помилку і ми знову будемо разом. А ні,то на це Божа Воля. (Є така приказка:"Бог парує.")
Цитата:
Допис від ВЕТАЛЬ Переглянути допис
Та тут и так все патриоты родины!! только толку мало от нашего патриотизма кнопочного...
Я те,на що сподіваюся від спілкування на такі теми,вже дав відповідь.
Замість того,щоб займатися критиканством,і якщо маєш запропонувати щось більш конструктивніше,толкове і дієвіше,окрім "кнопкодавста",як ти це називаєш,то кажи,дуже цікаво було б вислухати і більше того,навіть прислухатися чи приєднатися,якщо це заслуговує на увагу і підтримку ?!
P.S. Тільки відповіді на кшталт:ми тут на форумі зібралися для того,щоб обговорювати наше хоббі,а не розсварюватися через політичні переконання не приймаються,бо в теперішньому становищі мовчання не є золотом,заперечуючи всім відому приказку.

Востаннє редагував Dohtur78: 20.03.2014 о 00:35. Причина: Помилку виправив.
Dohtur78 зараз поза форумом  
15 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей