Цитата:
Допис від aqwa68
Это от безисходности или есть мотивы по этому поводу....
а завистников и тех кому нужно развалить Россию с каждым годом всё больше и больше.
|
Молодець,що наважився написати одне повідомлення,коли зареєстрований на форумі вже більше,ніж рік.

Написав,і то ні про що.
Зрозумій, рОСІЯ тут всім ОГИДНА разом з тими
ВСІМА ослами,які не тільки підтримують,а навіть не заперечують агресивну політику pidara Путіна. Нас,українців,"думка","допомога","поради" і "співчуття" росіян,з недавніх пір,взагалі не цікавить,вони нам чужі (в окремих випадках вороги),так що нехай не пхають "свого носа в чужу ср...ку". рОСІЯ–дуже "вЄлІкая страна". Цікаво,а окрім росіян,
і то не всіх,ще комусь відомо про це ?

Послухай,а поїдь но десь в Європу,може трішки "попустить".

На заробітки
в Москву їздять ?! Кому потрібно,то нехай їдуть,бо кожного особиста справа. Тоже мені аргумент.
А на рахунок віз,то можу сказати,що кому вона буде потрібна,то її отримає без проблем. Ось шкода, що не можна (бо ДУЖЕ дорого) побудувати "велику китайську стіну" з системами ПРО,про яку вже мріє,сподіваюся,не менше,ніж відсотків 80% українців,по кордону з рОСІЄЮ.
P.S. Якщо ти думаєш,що я русофоб в десятому поколінні,то це не так. Я ним став протягом останніх півроку.В мене також,як і у багатьох українців є маса близьких родичів,які там проживають. Але інтереси України для мене важливіші,тому доводиться час від часу і тих родичів посилати чим подалі і на
завжди,які згодні з політикою пу.