Перегляд одного допису
Старий 22.03.2014, 20:19   #2605
Aleksandr(dok)

Звідки Ви: Polska,Szczecin
Дописи: 402
Дякував: 823
Дякували 2.864 раз(и) в 224 повідомленнях
Перечитав майже все,що пропустив.Намішалоcя багато чого,а головне - ясна позиція( громадянська,ясна річ,хоча позицію деяких "колег" громадянською назвати язик не повернеться).Шановні,багато в чому погоджуюсь з більшістю,але видається мені,деяких речей до кінця не розумієте.Боронь Боже,нікого не повчаю(сам не на стільки мудрий),але скажу вам точку зору мою і деяких громадян Європи(думка дійсно міжнародна,бо і німці,і британці,і шведи,вже не кажу про поляків і польських українців).Перш за все,щодо мови.Тут дехто порівнює з Канадою,Швейцарією,я б до того додав Бельгію,Австрію,Італію.В тих країнах дійсно вживається кілька мов.Але скільки років тим країнам? 10? 20? Чи може сотні? Дійшли до такого розв"язання мовного питання далеко не зразу,дійшли без тиску "озабочених соседей",самі.Чу Україна так не робить? сама виправляє свої ж помилки? Але скільки років незалежній новій Україні? Теоретично 23.Практично нова Україна почалсь з листопадових подій 2013.Не все зразу.Заклик "Все и сейчас" вже було.Уряд робить не так і не те? Напевно! Але ж роблять! Помиляються,виправляють помилки,але ідуть вперед.Errare humanum est! -людині властиво помилятися.Нічого,все буде добре,я впевнений.
Тепер щодо реакції ЄС і США.На мою скромну думку,робиться дійсно дуже багато.Санкції вже починають діяти.Далі ще буде.Ну ніхто ж вас не думає,що Navi SEALS або Бундесвер увійдуть в Україну отак просто зараз.Ні,є ще можливості дипломатичні зупинити "хайль путіна".Але якщо дійсно треба буде боронити Європу(цього ніхто не виключає),то всі готові допомогти військово.Але ж подумайте логічно,як сприймуть в Україні німецькі війська?... я теж так само думаю.Але тепер вже ніхто Україну насамоті не залишить. Вже чую стогін деяких наших нешановних дописувачів про дешевий ринок збуту,дешеву робочу силу і т.д.Хлопці, заї...ли вже своєйю маячнею,пора міняти платівку.То Росія втрачає ринок дешевої робочої сили і своєї продукції(яка нігде і нікому не потрібна - не говоримо про сировину).Будьмо ж гідні самих себе.
Як ні цинічно це прозвучить,але Україна має за що дякувати путінові і росії(перепрошую,з малої літери пишу цілком свідомо,бо не поважаю ці терміни).Вони згуртували Україну,завдяки цьому почало створюватись дійсно громадянське суспільство,з"явилось не просто скупчення людей на даній території,а з"явився Український Народ.
Крім того,Європа теж почалала перегляд цінностей,перегляд приорітетів.Навіть ті,хто не дуже любив один одного,зараз діють спільно(приклад - спільне патрольовання повітряного простору над Прибалтикою і Польщею ВПС Франції,Великобританії,Данії,тощо)
А взагалі,я пишаюся,що народився в чудовій країні,в Україні.
Aleksandr(dok) зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей