Знаєш,вибір у вас був і навіть зараз є,просто ви "повелися" на імперські забаганки цього уйобіща пуКіна і дозволили використати вас у його хворобливих амбіціях.
Ось ви тут все виписуєте,що накінець потрапили "додому". Дай Бог щоб у вас все було добре,але,як бачимо,нічого кращого,ніж Лада-КалІна,в Росії не виходить робити.

Якщо добре подумати,то Крим і так завжди був російським,так що навіщо той "скульож",наскільки хтось когось там обмежував ?! Ну,формально,він був в складі Ураїни,з українського бюджету виплачувалися дотації,пенсії,зарплати і ін. А ви,кримчани,мали завжди змогу вивішувати російські "триколори" в маршрутках,розмовляли російською мовою,без віз їздили в росію і росіяни без віз приїжджали до криму на відпочинок. В Севастополі були філіали російських вузів,військова база чф рф (з недавніх пір,все,що стосується росії,пишу з маленької літери),яка,якщо бути відвертим до кінця,майже безплатно "оселилася" назавжди на кримській землі,оскільки Україна,котру підсадили на газ,була вимушена йти в цьому питанні на поступки за отримання знижки на газ.
Ви мали змогу святкувати всі свята,які вважали за потрібне (українські,російські,татарські і ін.) і,зверніть увагу,НІХТО і НІКОЛИ вам цього не забороняв,до вас не їхали загони вигаданих вами і вашими "панами" націоналістів і бандерівців. Забудьте ви вже про тих бандерівців,хватить про них,чому ви такі дурнІ ?! Українські ЗМІ не зомбували населення України,показуючи вас якимось нижчим класом.
І що ви (ми) отримали тепер,дякуючи чмошнІку пу і його тупим амбіціям ?!
Два,зовсім до недавнього, близьких народи-сусіди будуть ворогами на декілька наступних поколінь,як мінімум. Розумієш ?! ВОРОГАМИ ! Будь-які побутові чи ділові стосунки тепер будуть розглядатися через призму ворожнечі,замість партнерської кооперації на взаємовигідних умовах буде взаємознищуююча війна. Наші друзі,знайомі,родичі,партнери опиняються по різні боки окопів,через дебілкуваті амбіції путіна.
Росія в очах цілого світу стала агресором,причому таким,абсолютно неадекватним агресором. І,якщо раніше хтось чогось не бачив,чи робив вигляд,що не помічає,то зараз це стало очевидним.
Росія "повісила" собі на шию таких платників податків,як кримчани,а,сподіваюся ні для кого не є таємницею чи откровенням той факт,що Крим себе не здатен забезпечувати і живе на дотації. Якщо у когось є ілюзії щодо несамовитих потоків туристів,то забудьте ! Відверто,після цих подій,я не знаю нікого,хто б виявив бажання там відпочивати,скоріше навпаки,ну а з цілого світу в Крим і раніше ніхто не їздив,хіба що випадково.

А що має статися таке,щоб потік російських туристів збільшився в два рази,цим самим компенсовуюючи відсутність тих,хто раніше там відпочивав,або в декілька разів для того,щоб бізнес-проект КРИМ став не дотаційним,а прибутковим ?!, Можливо,у вас там інфраструктура не гірше європейської ?! Ну,кому-кому,а мені цього можете не розповідати,бо я в Європі проводжу близько ста днів в рік,і порівнювати непорівнянні речі мене не змусите. Чи у вас там ціни нижчі,чим,скажімо,в тій самій Турції ? Я би ще вас розумів,якби у вашого окупанта справи у всьому були б такі добрі,що йому вже нікуди було би тратити зароблені кошти і замало території,але це не так,тому ніхто гроші у розвиток криму вкладати не буде. А,знаючи біди росії у вигляді "дураків і доріг" (це не я придумав !),то давайте будемо реалістами і визнаємо той факт,що Крим як і був "совком",таким і залишиться.
Хоча,особисто я,відверто бажаю вам в скорому майбутньому радісних,усміхнених і щасливих виразів обличь,таких,які я зараз,в даний момент,спостерігаю на вулицях Відня.