Перегляд одного допису
Старий 01.04.2014, 23:46   #3931
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від dyak Переглянути допис
Андрей, в нашей стране все делается таким образом, что даже находясь в бункере глубоко под землей, ты все равно будешь подвержен опасности !
Видимо, это в наших головах, менталитет такой... хз, что с этим делать, но нужно бороться !
Андрію,все буде добре ! Український народ нормальний і трудолюбивий,просто потрібно "совка" вигнати з своїх голов і максимально дистанціюватися від тих, кого я не хочу називати(бо зараз бидло знову почне "бузити",а Ганнадій Вікторович,в свою чергу почне нервувати і повідомлення видаляти) оскільки це—"рак нашого суспільства".
А також самому собі кожен день давати відповіді на елементарне питання:"Що сьогодні доброго я зробив не для себе ?" Де мають бути абсолютно прості відповіді:"Викинув окурок цигарки (кусок бумажки,пластикову бутилку чи ін. сміття) в урну.","Визвав рибінспекторів,пригрозивши їм в разі не реагування,скаргою в природоохоронну прокуратуру,на предмет випадку браконьєрства.","Не взяв додому жодної рибини з природньої водойми,хоча було піймано немало,оскільки я її туди не запускав,а тому не маю права забирати.","Дав зауваження тому,хто зневажливо висказався в адрес Батьківщини.","Після відпочинку на природі з друзями все сміття,що залишилося від пікніка,зібрали в пакет мусорний,щоб довезти до смітника,не проігнорувавши і тим,яке залишили до мене компанії невихованих покидьків,що відпочивали раніше." і ін.
Dohtur78 зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей