Перегляд одного допису
Старий 16.04.2014, 22:58   #3719
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Дамір мої вітання! хай доця радує своїх батьків, щастя та здоров"я їй, нехай росте здорова, гарна та щаслива.

так як Саня77 писав відпочив від інтернету, не встигаю за всім слідкувати. після початку нересту пару днів висаджував вздовж берегів р.Горинь дерева,так сказать укріпляв, зібрав декілька мішків сміття. хотів сім"ю залучити + уха, шашлик але погода на вихідні зіпсувалася.НАРЕШТІ догнав "общалку", я себе вважаю спокійною людиною, peace-peace, миру-мир, все люди братья и должны помогать друг другу. на даний момент дивлячись відео з блокуванням військових в східній Україні, все правильно військові роблять бо потім тіж жителі будуть кричати "це бездіяльність влади... аби вони тоді цього не допустили..."
а це не Крим відповідь агресорам буде! і не дай Бог якщо це станеться, а якщо буде то в першу чергу на тереторії кордону, як цього люди не розуміють.
я б мігби кричати: -давай назад до Польщі там реально краще вже і війни уникнемо, а ні переживаю за всіх жителів сходу, Криму, щоб не було війни.
"а гдето в глубене души" для стабілізації ситуації, зробить як колись в прибалтиці, жорстко поставити вимоги, приймаєте 1, 2,3,... ласкаво просимо, ні всім сіпідарастам-раша гудбай. про захоплені приміщення: попередили, не здалися -получи фашист гранату, як Єльцин зробив. і іншим уроком буде і свої поважать будуть.
невже ще не випускають туалетний триколорний папір, в піст хоч трохи зняти напруження місків.
і коли ви встигаєте стільки всього знайти, викласти обговорить,
всім Вам миру,щастя, добра.
вибачте можливо щось не так, з повагою! будьмо! Слава Україні!
Radul зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей