Так як ти прочитав-фізичне знищення.
Послухай,вже домовилися про політику не говорити на період свят.
Дам тобі відповідь,але далі не "люби мені мізки",бо потрібно трішки по-іншому мислити (на декілька порядків вище),щоб дискотувати на такі теми.
Це я про себе.
Яких "нЄсколько міллІонов" ? Яке "охранять" ? Наче б молодий хлопець,а говориш дурнЮ !
Я маю на увазі що ті,хто закликає до сепаратизму і їх прихильники мають бути покараними,вигнаними або знищеними. Заклики до "рвання" країни-це великий злочин в усіх,без виключення,країнах світу і жорстко присікається скрізь.
Спочатку "порожняк нЄ гналІ",потім "батя іх нЄ оставІт",а тепер "раІссЯ пАмАгі" ?! Huj v rot !!! Не подобається жити в Україні,нехай їдуть туди,куди хочуть-сміття і так забагато.
Це так само,якби ти виховував дитину,а в період досягнення повноліття чадо заявило би: "Тато і мама,мені надоїло жити з вами,бо ви такі-сякі,а ось в Миколки батьки кращі,багатші і лояльніші,тому вимагаю від вас виділити мою частку в квартирі (будинку,тощо) і я це передам для батьків сусіда в обмін на усиновлення мене. І не намагайтеся мене переконати" Яка в тебе була б реакція ?! Ось і я про це.