Перегляд одного допису
Старий 01.05.2014, 00:18   #4202
Кокорин Владимир

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 2.475
Дякував: 1.919
Дякували 2.132 раз(и) в 476 повідомленнях
Цитата:
Допис від Oleg Kravchenko Переглянути допис
Ты за всех расписываешься, у тебя есть факты конкретные или ты это так предположил лежа на диване?
Шановні Євгенію та Олеже. Ляденко Олег мав в минулому досвід продажу спорядження для полювання та підводного полювання,але як я розумію - досить економічно неефективний.
Так, є чимало представників бізнесу, які намагаються витримати нейтралітет в теперішній ситуації.
Але ж є і інші - як от Кравченко Олег в Одеси, Анрій Лагутін з Києва та багато інших операторів цього сегменту ринка - які зайняли досить жорстку позицію щодо підтримки Української Державності всупереч власним економічним інтересам.
Так що говорити ВЗАГАЛІ - некоректно - це якщо я зараз скажу, що УСІ ДОНЕЦЬКІ - СЕПАРАТИСТИ. Але ж це не є правдою.
Є справжні патріоти.
Тому, висловлюю особисту пошану за громадянську позицію всупереч власним економічним інтересам:
- Олегу Кравченко, Місто-Герой Одеса
- Андрію Лагутіну, Місто-Герой Київ
-Іншим патріотам, яких я не згадав, але з гордістю потисну їм руку при зустрічі.
Кокорин Владимир зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
krab master (01.05.2014), ribo4ok (01.05.2014), stas4 (15.05.2014), Vasil' (02.05.2014), Валерий Васильевич (01.05.2014)