Перегляд одного допису
Старий 05.05.2014, 13:39   #4386
Сергей Сергиенко

Звідки Ви: Кременчук
Дописи: 617
Дякував: 1.173
Дякували 1.554 раз(и) в 347 повідомленнях
Цитата:
Допис від Hunter Переглянути допис
Суть в том что прочитав половину статьи рядовой читатель не станет читать дальше .... первые будут уверены в правильности написанного , второй половине будет противно дочитывать до конца.
Ничего личного к Вам.
Так и 90% Россиян не вникая,пытаються учить,но нам то надо вникать.На честь Irina Medushevskaya, яку я особисто не знаю, але поважаю і люблю!

У вже далекому 1986 році я поїхав в Одесу, шоб вчиться в мореходці. Мене правда потім вигнали, ну то - деталі. Їхав я на автобусі з Черкас часов десять (на поїзд білєти були дефіцитом)... Коли ми в"їхали в город, то я побачив, як на якомусь бульварі серед білого дня молода пара цілувалася і пацан тримав дівчину, ізвіняюся, за груди. Для мене це був культурний шок. Ну, такий, - приятний...Було понятно, шо Одеса - це якась інша культура і інша цивілізація... Порто-Франко, свобода, жизнь і море... Це мене шокувало ще більше, ніж сцена откровєнного сексу з фільму "Маленькая Вера", що вийшов на екрани Союза за рік по тому, і на який нас повели в армії по недосмотру замполіта...

Я мав ночувати у родичів, але трапилася якась накладка, і я їх не застав (мобільних телефонів тоді ше не було - уточняю для молодьожі). Я ходив по городу, а потом ліг спать на лавці в саду. В готель я не пішов, бо я був з села, і не знав, шо можна отак просто піти в готель... Та й грошей на готель не було в мене.

Коли я вже засипав, то якась мєсна тьотка підійшла і спитала, чого це я тут бомжую. Я їй розказав, і вона винесла мені одіяло і миску якихсь баклажанів. Просто так... А вранці я встав з тої лавки і дивився як в порт заходить здоровенний, білий корабель... А на лавці сидів голуб і їв морожино, яке хтось викинув чи впустив...

Я знаю дуже багато одеситів. Шо за їх сказать? - Це ахуєнні люди! Всі! І Одеса - ахуітєльна!!! І якшо ви, кремлівські бляді, ше бодай раз спробуєте занурити наше прекрасне і вільне чорноморське місто в кров і згарища, то вам тоді точно пісдєц, падлюки...!!!

Востаннє редагував Сергей Сергиенко: 05.05.2014 о 13:51.
Сергей Сергиенко зараз поза форумом  
26 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей