Цитата:
Допис від vs
Та то вы ещё garpun.de не читали....
|
Не зважай !

Мені
ДУЖЕ подобається позиція модераторів нашого форуму:якесь чмо починає трошки "заносити на поворотах",відразу відправляють в БАН. А тим паче,свиней з інших країн,які пащеку намагаються відкрити і життю навчати. Щось я не бачив українця,який зареєстрований на форумі іншої країни і повчає життю її корінних жителів,а кАсолапі скрізь лізуть. Так і потрібно робити з усіма,також і в житті. Відкрив пащеку проти України хтось-відразу в рило,і немає чого прислухатися до його "мнЄнІя". В такому випадку,дуже швидко Україна стане абсолютно монолітною країною.
Ось лише тоді,після цього,можна буде жалітися на матеріальне становище,на права,і ін.
А всім тим,хто дивиться на свою Батьківщину лише по-споживацьки,чи тим,які тут проживають,але весь час невдоволені всім, і споглядають замиловано в бік країни-агресора,дам вам визначення:ви-
непотріб і сміття !!! "Лоялістам"(завуальована форма
ватника звичайного),які намагаються грати роль кота Леопольда,в часи,коли гинули і гинуть ні за що наші люди,бо цього забажав карлик пу і йому подібні,також не варто втішатися,бо ви не кращі.
Це так само,як дитина критикує і починає ненавидіти своїх батьків,бо матеріальне становище сім"ї не таке,як її хотілося б. Або коли син байжуже споглядає,коли його тата ні за що,ні про що принижують чи б"ють.
P.S. На рахунок того,як тут деякі недолугі,починають апелювати щодо ЕУропейських цінностей (так вони їх називають),так поступає той,хто не знає що сказати (по типу царьова,бондаренко,....,),то скажу наступне. За останніх три роки був в країнах ЄС разів сто,тому кому кому,а мені про це розповідати не потрібно,бо я телевізора не дивлюся,щоб про це роздумувати,а сам все знаю і бачив,на відміну від вас.