Перегляд одного допису
Старий 27.05.2014, 11:48   #5096
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від FA Переглянути допис
Тарас, не треба ображати наших товаришів! Тим паче, що особисто їх ти не знаєш!
Андрію,скажу відверто,жодної цілі когось образити я не переслідую. Просто мене обурює позиція тих,хто весь час скулить,виказує своє невдоволення,прагне того,сам не розуміє чого. І що,саме головне,при цьому всьому показує свою ненависть (уточнюю,ненависть !) до моєї Батьківщини.
Я також багато чим незадоволений,мені також не подобається вже вибраний Президент,але,тим не менше,слава Богу,він вибраний правильно народом моєї країни,тому я змушений поважати вибір українців,і що,саме головне,вперше за 23 роки,ці вибори не роз"єднали країну,під час цих виборів члени однієї сім"ї не поділилися на "своїх" і "ворогів" ... Мене також не влаштовують ціни на пальне,але я розумію,що це закони ринку і нікуди від того не дітися,ніякого задоволення від збільшення комунальних платежів,але це вимога МВФ,тієї структури,при допомозі якої вдасться хоч якимось чином "залатати дірки" після небувалої кражі ресурсів зеком і його командою,і ін... Цей список можна продовжувати і продовжувати ...
Але ці всі фактори не привід для того,щоб з розумінням сприймати "мнЄнія" ворогів,які шматують мою країну,я не можу назвати країну-агресора братською,бо це-ВОРОГ,а дії бандитів,які ні за що вбивають і грабують людей-громадянською війною ...

P.S. Прошу вибачення у тих,кого образив. Але також застерігаю від плюндрування моєї України,не поважаєте себе,поважайте інших. Якщо не подобається тут жити-просто залиште Україну і їдьте 我們的西伯利亞,де ви вважаєте життя кращим і комфортнішим,а ми з горем-пополам,з потугами і успіхом,сподіваюся,подолаємо всі ці наші проблеми.

P.S.S.Подобаються мені ті бандерівці кляті !

Востаннє редагував Dohtur78: 27.05.2014 о 12:29.
Dohtur78 зараз поза форумом  
12 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей