Перегляд одного допису
Старий 30.05.2014, 12:50   #5191
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
доброго дня панове!
зайшов з самого ранку на "абрыгал" , краще б я цього не робив. мало того що трохи не спізнились на випускний, забув вишиванку вдіти і з больною головою пішов на с"ято.була мисля зареєструватися але почитавши відповідну тему зрозумів нікому там щось розповідати і доказувать. одне сидить жде коли на кнопку нажати щоб пів України зтерти з Землі, другий газ в анал може собі закачати аби нам не поставлять і тд.
і самі в себе питають чому українці не люблять москалів й кацапів, да за таких як вони і нормальним росіянам ніякої симпатії.
написав би багато але потрібно збиратися, тут без 0,5 не розповіси всього.
НЕ ЗАХОДЬТЕ на "абрыгал" не портіть собі нерви, не читайте, не доказуйте. співчуваю Кравченку Є., Кокоріну В. вони не знають що таке свобода, пишуть ми тільки завойовують , а ми тільки боримся за свободу от воно в крові в кожного з нас патріотизм, а не імперське звехнє ставлення до навколишніх і неприхована неповага, кого ви кацапи поважаєте з сусідів???
да навіть в своїй країні відношення до інших автономних народів зверхнє, мені так здається і це все буде до тих пір поки не спустяться на землю і не стануть з старшого брата просто людьми.
немає часу, а сука так зацепило.
ну надіюсь хоч чисту воду найдемо після цих неприпинних злив.
СЛАВА УКРАЇНІ ПАНОВЕ!
моя квіточка на випускному, та що сама гарна
всім удачі і позитива!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_3206.jpg
Переглядів: 130
Розмір:  141,4 КБ
ID:	353925  
Radul зараз поза форумом  
29 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей