Перегляд одного допису
Старий 01.06.2014, 20:04   #5244
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dark Переглянути допис
Чет я зачастил...)))
батальйону Донбос - молодці!
про правий сектор нічого не скажу, особливо про тих що в Луганській та Донецькій областях.
на півночі нашої області перед виборами не пускали рибаків на прикордонні берега з Білорусією і несли варту для запобігання проникнення "сепаратистів", тобто наполегливо радили рибалити в інших, так сказать південниих місцях.
знайомий з ПР.С. знаю проходив спец. підготовку в таборі. на таке він, я добре його знаю, не піде, на Євромайдані отримав кульове поранення-забій через бронежелет, чому знайомий- Товариш просто не так часто спілкуємося, а дуже чуйна й справедлива людина. " человек человеку рознь".

для "обригалка" де всі пройшли афган, чечню, де у всіх над вухом свистали кулі і ви думаєте, що тут одні сцикуни при першому свисту порозбігаються А ЙУХ вАМ, Ми тільки мужніємо і ще більше бурлить Бандерівська й козацька кров, до поки ви на нашій неньці Україні зі зброєю українців вИ тут не знайдете.
чеченський миролюбний кавказький народ- цеж руські але для кацапів це чорножопі. хоча зараз вони руси бо відстоюють права руських в Україні, а потім знову малороси, чорножопі.
" абригалК" я вас люблю, адміни давайте створнмо відповідну гілку в "Общалці" авт.респ. "абригалК" з підписом НЕ РЕКОМЕНДОВАНО і хто хоче нехай заходить і розгинає свої звивини.
розумію тепер вислови В.Кокоріна: -руский уходи. він порівняно з абригалком дуже толерантно відноситься до них тут, це тім хто не читав той сайт.
вашими устами братья:
-мы же батья
від мене вам, вашими поговорками:
- тамбовский волк тебе брат каЦаП!
а під темою "абрыгалк" підпис: слава великому рускому народу- кадырову слава. і ссилку де чеченські расияне ріжуть неверных москалів. чи я щось не так зрозумів, чи то так кругом по всій расєє подалі від центра.
а чисту воду знайшли і незважаючи на трьохсуточні ливні назбирали дрова й зварили уху.
з повагою Сергій, нікого не хотів травмувати і образити
Слава УКРАЇНІ !
Radul зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
DAMIR (01.06.2014), Dohtur78 (01.06.2014), iris2003 (02.06.2014), Samson (01.06.2014)