Перегляд одного допису
Старий 03.06.2014, 10:17   #5298
fagot

Звідки Ви: г.Запорожье SIXT
Дописи: 483
Дякував: 1.656
Дякували 1.835 раз(и) в 252 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Не знаю як хто,а ось,особисто я,повністю підтримую аболютну ізоляцію (або навіть знищення) бидла,яке ходило на,так званий,"референдум" за днр і лнр,тобто ізоляцію тих,у яких також є "мнЄнІЄ". Таких дійсно потрібно всіма законними і "напівзаконними" методами позбавляти права впливати на долю країни,брати участь у її становленні. Якщо є можливість встановити реальні списки таких,то це дуже добре,бо цьому непотрібу не місце на території України.
P.S. І це не тому,що я такий злий або недобрий,НІ. Просто вже ми бачимо до чого та лояльність довела.
я би не був таким категоричним.багато з тих хто ходив не цей "референдум"не підтримують сепаратистів,але вони настільки зомбовані що не бачать реальноі картини.багатто з цих людей мріють жити не в росіі,а у "союзі".тітка моєі матері з єнакієво,чудово розуміє що в росіі вони не потрібні,але судячи з розмови підтримує ідею відокремлення від УкраЇни донецькоі області.вона нажаль не розуміє що східна Україна не проживе довго окремо,та й нам усім потрібен схід
fagot зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
RADRIGAS (03.06.2014), Sergey1 (03.06.2014), Vikt (04.06.2014), Евгений Кравченко (03.06.2014)