Перегляд одного допису
Старий 07.06.2014, 10:31   #5588
Alex_m

Звідки Ви: Живу в г.Лубны. Работаю где-то по Полесью :)
Дописи: 1.575
Дякував: 2.878
Дякували 3.202 раз(и) в 586 повідомленнях
Цитата:
Допис від sergo_sv Переглянути допис
Согласен на все 100! Приведу пример.Был у нас такой наместник президента М под 160-180кг .Так решил он с свитой поехать посмотреть как живут в Югославии миротворцы Болградской АЕМД! Пробыли они там почти неделю.По приезду в Болград они стали участниками боевых действий! А сколько у нас в стране таких ?))) Все кричат, за дотации угольной промышленности)))! А ведь есть люди которые на этом бизнисе делают миллионы! может проще убрать все эти "СХЕМЫ"? А эти дотационные деньги направить на соц выплаты.. Многое надо менять в корне.Боюсь,что это будет (буду оптимистом))) очень трудно.
таки не сип солі на рани Я все літо 1986 року провів у "відпустці" в Білорусії, з кінця травня до 4 вересня. Ліквідатор аварії ... Так от, приїзджали туди наші міські чинуші, провідати, на день а то й менше ... Уже всі на групах, інваліди, на грудях нагород присвячених Аварії
А мої товариші на кладовищах, не дочекались інвалідності, померли ... А дружинам їхнім от держави те місце де рукав вшиваеться, бо смерть не має зв"язку з роботами на ЧАЕС та в зоні ...
Так що питання "липових" "учасників Куликовської танкової битви під Києвом" для мене особисто дуже болюче ....
Як послухаєш, які кошти "виділяються і освоюються" на ліквідаторів, диву даєшься ... А реально на аптеці читаеш - "Шановні, на одного чорнобильца виділено 1.50 грн на місяць", і як хочеш так і засунь "безкоштовний рецепт" собі куді там болить
То взагалі окрема тема "липових" ... А скільки "реальних" чинуш всіх мастей що кормиться поки вважається на роботі, що по виходу на пенсію має пенсію яку ? То чорна діра, яка з"їсть все що заробить робоча частина країни
Тема чорнобильців-ликвідаторів, особливо тих не мають здоров"я-часу-бажання стояти в медзакладах, добиватись групи ... Більша частина просто працює, поки є сили, потім, на радість державі швиденько помирає і все ... Нема людини-нема проблеми
Навіть оті недолуго-обрізані закони що приймають, в основному відносяться виключно до інвалідів-ліквідаторів, а про тих хто не інвалід майже забуто ... Залишилось практично 50% відсотків на комуналку і, вибачте, забув - 150 ( не пам"ятаю точно ) грн на "харчування", як каже моя дружина - гробових
До речі, нікого не хочу образити, але учасників бойових дій не ділять так явно на здорових і інвалідів ....
Вибачте, сіль на рани, розписався дуже

P.S.
До речі, мені начислили пенсію як ліквідатору( 2А ) категорії - 950 грн, зараз, після індексації, стало дещо більше ... Жирно, правда ?
Alex_m зараз поза форумом  
7 користувачів подякували
Alexfast (07.06.2014), Dohtur78 (08.06.2014), Hunter (07.06.2014), iva (07.06.2014), Plovecz (07.06.2014), Валерий Васильевич (07.06.2014), Сударь (07.06.2014)