Перегляд одного допису
Старий 08.06.2014, 13:55   #158
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від МЛВ Переглянути допис
Не "га-Вно", Тарас. Нельзя быть таким категоричным, иначе то все будет реально твое, як ти кажеш iмхо . Я тоже отдаю предпочтение исключительно функциональным вещам! Мой многолетний личный опыт, и опыт десятков коллег по увлечению при носке десятков всевозможных технологичных рубашек и футболок, разработанных для таких целей, подтверждает УЛУЧШЕННЫЙ ВЛАГООТВОД от тела.....
Ех,Леонід,Леонід ... Тут ти мене недооцінюєш. В даному випадку я говорив ЛИШЕ про той "солар" від Сіммс,який був запропонований в ролі опонента СВшки. Він просто тонесенький,тому сохне за хвилини,ось і весь "влагоотвод",основна його функція-захист від сонця.
А про футболки-холодильники,футболки з вологовідведенням,різноманітні рубашки з іншими прибамбасами можу говорити хоч до ранку,і все ЛИШЕНЬ З ВЛАСНОГО ДОСВІДУ,бо маю того добра стільки,як один форумчанин спіннінгів G.Loomis і мільтилікаторних катушок,а то й більше.
P.S. На рахунок тих,що ніби "холодять",то з цією функцією справляються ВИКЛЮЧНО футболки,які виготовлені в Японії,але вони дорогі.

Востаннє редагував Dohtur78: 08.06.2014 о 14:05.
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням