Banned
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
|
ДІСТАЛО!
Послухайте,не знаю як хто,але я вже замучився слухати рабів "как они всегда были русскими" і зараз прагнуть щось по типу возз'єднання ... 23 роки жили в Україні,самі вчилися,дітей навчали,ходили по вулицях,дозвілля тут проводили,жерли українське,яке вам дає свята наша земля ... А зараз "всегда были русскими" ?
Якого ж милого ви стільки часу мучилися ? Чому не виїхали в 1991 році з України на свою кохану землю,адже там території не бракує ? Чи тому,оскільки в 1993 році по Москві танки їздили і людей розстрілювали ? Чи,може,тому,що над вашими синами жодного разу не витала небезпека служити в "гарячих точках" і ви не хотіли зустріти свою дитину в "цинковій труні" ?
А,можливо тому,що просто спали комфортним сном в своїх домівках,не побоюючись того,що ваш будинок вночі ФСБ-шники підірвуть ? І їздили в безпечному метро,ходили в театри без загрози,що вас отруять газом,чи сісти в автобус і не вийти живим,чи перед Новим роком,зустрічаючи близьких та рідних на вокзалі,не вилетіти на протилежний бік площі ?
Аааа ... Вибачте,це все страшні терористи робили ... Смертники ...
Можливо,не так соромно в іншій країні показувати не російський паспорт ? Якщо "вы всегда были русскими",то якого хрена не рятували свою Батьківщину тоді,коли їй було погано ? Де ваша любов к раіССЄ була ?
Так,Україна обікрадена і хвора. Дуже багато проблем ... Але чому ви,такі,її ненавидите ? Країну,де ви 23 роки ховалися від своєї справжньої бАТЬКІВЩИНИ ? Чому саме зараз почала вилізати ваша любоФФь ?
Що ви взагалі таке ???
З чого ви зроблені ? То незрозуміло,до оргазменного мазохізму закохуєтеся в зека і його поплічників,які вас "трахають",то починаєте здихати від "тоски по Родине",яка,в принципі 100 км від вас,пішки можна дійти.
Чому не мчитеся туди ? Якого милого ви собі дозволяєте топтати прапор моєї країни ? Не подобається прапор,герб,мова,культура,історія-берете компаси і в напрямку східного кордону !!!
Якого милого я,через вас,чекав до п'ятниці повернення свого брата,який в мене "спеціальний хлопець" ? Чому я зараз маю їхати до одного близького товариша,щоб лише побачитися з ним,оскільки він приїхав тільки на вихідні,бо сам колись був снайпер,майстер спорту по стендовій стрільбі,а в даний період є інструктором у вас там ... До речі,хлопець з категорії,як ви привикли чути "залімоннЄнний" (без перебільшення !!!),але вирішили із своїми друзями армійськими їхати і вчити молодь,бо,як каже,нікому. В нього все є і навіть більше,але ні,він їде. До слова,він народився в Росії,жив в Дніпропетровську,лише останніх п'ятнадцять років в Луцьку. Я б волів краще з ним на рибалку поїхати,а не лише для того,щоб побачитися.
Навіщо мені із своїм НАЙКРАЩИМ другом завтра їхати і підбирати правильне екіпірування для нього,бо він в четвер також їде на схід ?
Чому я був вимушений перерахувати 1000 грн. на бронежилет для сина свого колишнього класного керівника в школі,який воює,а 5000 грн. віддав би із більшою радістю для знедолених діток,ніж на потреби нашої армії ...
Чому так ?
Все через вас !!! І це не емоції !
Бажаю вам щоб ви вдавилися вареником,захлибнулися червоним борщем і кусок сала став вам поперек горла !
ТОМУ ЩО ЦЕ ВСЕ-УКРАЇНСЬКЕ !
Востаннє редагував Ол: 09.06.2014 о 12:19.
Причина: !
|