Цитата:
Допис від в.г...
Я считаю это не только не уважением к жителям Украины (Донецкой и Луганской областей) но и оправданием того, что там сейчас вытворяет россия (убирая внимание всего мира от захвата Крыма). И мне неприятно, что Вам ставят благодарность Вашему посту. Я родился в Луганской области и считаю эту землю исконно Украинской и себя считаю Украинцем.
|
Якщо Ви так вважаєте, то це є Ваше право. Я ж вважаю що в статті якраз говориться не за УКРАЇНЦІВ з
наступного посту, а про інший етнос Донбасу, який я багато разів зустрічав у повсякденному житті ще задовго до теперешніх поддій. Я не буду з Вами полемізувати, нехай буде так що Т.Г.Шевченко є улюбленим на Донбасі поетом, але дайте будьте ласкаві відповіді на наступні питання: -
Що далі; хто, як не вищезгаданий етнос, привів до влади кримінал, з яким змушена до тепер боротися вся країна, згадайте проплачених тітушок, Маріїнку, спороті животи, викрадення та катування, тепла зустріч найманців, позбавлення права вибору своїх же земляків на останніх виборах, та ще багато іншого що вже відбулося та ще відбудеться.
В Вас є інша відповідь на ці питання, будь ласка - в студію!
Відразу хочу відкинути версію з
зомбуванням телебачення