Цитата:
Допис від Oleg Kravchenko
Это мы еще типа за многие годы привыкли, что есть какие то позиции.
|
Це не ми,це вони так самі собі придумали.
А я так ніколи не думав !!! Ще за часів (при бувшому сРсР) навчання в школі,я став "бандерівцем" (читав багато історію,робив висновки і іноді (в перервах між тим,як вчителі знімали

,носив значок,який символізував прапор України). До речі,з моєї "бандерівської кар'єри" пригадався один випадок:йду на перерві по коридору школи,навпроти вчительської,тут виходить одна з вчительок:"Ковальчук,де твій галстук піонерський ?"
Кажу:"Ось тут. (І дістаю з кишені. Думаю,багато хто пам'ятає ті часи,коли галстуки піонерські вже в кишенях носилися,щоб на випадок перевірки в школі,дістати і прив'язати.

"А це ще що таке ?"-вказує Катерина Максимівна (вчителька) на жовтоблакитний значок.
Бере мене за руку,заводить у вчительську,де багато вчителів і:"Ось любуйтеся-це претендент на золоту медаль (я навчався дуже добре,був призером олімпіад із шкільних предметів і взагалі,активним учасником загальношкільного життя).
Потім мене "екстрадували" в кабінет завуча,Царство йому Небесне,Янюка Всеволода Івановича,щоб прочитати півгодинну мораль,в очікуванні моєї мами,яка була відразу викликана в зв'язку з таким "резонансом" до школи.

До чого це я ? А до того ,що вже з тих пір рашку ненавивидів і рахував її злом і
ЄДИНОЮ бідою українського народу. І скрізь,де це було доречно,свою позицію висвітлював і відстоював.
І спільні з товаришами "водопої" також частенько закінчувалися політінформаціями

на цю тему. І,хоча дехто думав,що в мене "дах поїхав",але я десять років тому попереджав,що,якщо хУЙЛО буде керувати "малокитайцями",то обов'язково будуть спроби напасти на Україну. Всі сміялися,а зараз вибачаються.

І,як нам боляче багатьом не було б,не займайтеся САМООБМАНОМ і
ЗАПАМЯТАЙТЕ:
єдиним шляхом процвітання України є
МАКСИМАЛЬНЕ дистанціювання від країни агресора,або його розпад. Ніякого "братання",в іншому випадку,ми все життя будемо в такому гаВні,як і вони. Просто саме тепер,коли Україна єдина,як ніколи!!!(дякуючи
ВЛАСНИКУ "малокитайців"),це зробити дуже легко. При цьому всьому потрібно любити і цінувати нашу
УКРАЇНУ,максимально дискриміновувати (а також-відразу в рило

) тих хто,живучи тут,щось поскулює проти України або проти її національних ознак. Ці підлягають вигнанню або знищенню—
ніяких діалогів,намагань зрозуміти чи переконувань.
P.S.Прохання не сприймати це,як "черговий шовіністичний припадок Дохтура78",а серйозно.