Перегляд одного допису
Старий 21.06.2014, 08:46   #6163
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від Oleg Kravchenko Переглянути допис
Это мы еще типа за многие годы привыкли, что есть какие то позиции.
Це не ми,це вони так самі собі придумали.
А я так ніколи не думав !!! Ще за часів (при бувшому сРсР) навчання в школі,я став "бандерівцем" (читав багато історію,робив висновки і іноді (в перервах між тим,як вчителі знімали,носив значок,який символізував прапор України). До речі,з моєї "бандерівської кар'єри" пригадався один випадок:йду на перерві по коридору школи,навпроти вчительської,тут виходить одна з вчительок:"Ковальчук,де твій галстук піонерський ?"
Кажу:"Ось тут. (І дістаю з кишені. Думаю,багато хто пам'ятає ті часи,коли галстуки піонерські вже в кишенях носилися,щоб на випадок перевірки в школі,дістати і прив'язати. "А це ще що таке ?"-вказує Катерина Максимівна (вчителька) на жовтоблакитний значок.
Бере мене за руку,заводить у вчительську,де багато вчителів і:"Ось любуйтеся-це претендент на золоту медаль (я навчався дуже добре,був призером олімпіад із шкільних предметів і взагалі,активним учасником загальношкільного життя).
Потім мене "екстрадували" в кабінет завуча,Царство йому Небесне,Янюка Всеволода Івановича,щоб прочитати півгодинну мораль,в очікуванні моєї мами,яка була відразу викликана в зв'язку з таким "резонансом" до школи.
До чого це я ? А до того ,що вже з тих пір рашку ненавивидів і рахував її злом і ЄДИНОЮ бідою українського народу. І скрізь,де це було доречно,свою позицію висвітлював і відстоював.
І спільні з товаришами "водопої" також частенько закінчувалися політінформаціями на цю тему. І,хоча дехто думав,що в мене "дах поїхав",але я десять років тому попереджав,що,якщо хУЙЛО буде керувати "малокитайцями",то обов'язково будуть спроби напасти на Україну. Всі сміялися,а зараз вибачаються.
І,як нам боляче багатьом не було б,не займайтеся САМООБМАНОМ і ЗАПАМЯТАЙТЕ:єдиним шляхом процвітання України є МАКСИМАЛЬНЕ дистанціювання від країни агресора,або його розпад. Ніякого "братання",в іншому випадку,ми все життя будемо в такому гаВні,як і вони. Просто саме тепер,коли Україна єдина,як ніколи!!!(дякуючи ВЛАСНИКУ "малокитайців"),це зробити дуже легко. При цьому всьому потрібно любити і цінувати нашу УКРАЇНУ,максимально дискриміновувати (а також-відразу в рило ) тих хто,живучи тут,щось поскулює проти України або проти її національних ознак. Ці підлягають вигнанню або знищенню—ніяких діалогів,намагань зрозуміти чи переконувань.
P.S.Прохання не сприймати це,як "черговий шовіністичний припадок Дохтура78",а серйозно.
Dohtur78 зараз поза форумом  
10 користувачів подякували
Colt (22.06.2014), Igor (21.06.2014), iris2003 (21.06.2014), juve (21.06.2014), Kolyan (22.06.2014), stas4 (21.06.2014), КАЛАБАХА (21.06.2014), Кокорин Владимир (21.06.2014), Сергей2505 (22.06.2014), хантер (21.06.2014)