Цитата:
Допис від x-Faktor100
украинских солдат которые прячась за флаг Украины стреляют в гражданских, грабят в селах хаты и видят в каждом жителе Донбасса шпиона России.
|
кум в Донецькій області стояв на блок посту то розповідав два недоумка вирішили на дискотеку сходить так і пропали, потім десь в ютубі виставляли їх, а ви розповідаєте, граблять, гвалтують.
- продуктами допомагали місцеві?
- да приносили продукти і воду ну за наші кошти. фермер спочатку сердився що трохи витоптали посів але потім сказав хай краще буде спокій з вами, а те виросте. місцеві перший час відносились насторожливо і казали що ви не нас оберігать приїхали, а київський майдан, хунту-я так розумію давно вже там раша працює.
зараз на кордоні в Луганській обл. в допомогу прикордонникам, по карті глянув якраз в самих неспокійних районах.
видали сух.пайок на декілька днів, каже ще на тиждень вистачить, щось з Донечини лишилося, навчились економить. вода закінчилась ще вчора, почали збирати дощову, надіються що на днях підвезуть. в перший день прибуття обстріляли і так триває час від часу. боєприпасів вистачає відповідають в відповідь, показали умовну лінію яку не можна перетинати "кордон", час від часу з"являються прикордонники. було помічено підарашських бойовиків ніби окопувались по ту сторону.- я от думаю може ми оце на кацапів даремно сваримося, може вони й правду тут нідочого, а бойовики прямо серед кордону з під землі вилазять

розповідав що ті хто виїждає розповідали, що приходять бойовики з автоматами і кажуть бери зброю й пішли з нами, якщо ні розстріляємо прямо вдома-я уєю хто ж кого там гвалтує, а місцеві зараз і не підходять - хто ж нормальний піде туди де стріляють.
про мирний план Порошенка відразу бурно відреагував, воно й зрозуміло не влада в окопах сидить і цілий тиждень там має вичікувати. каже всі настроєні на більш дієві і рішучі прикази.