Перегляд одного допису
Старий 26.06.2014, 20:23   #6366
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від ВЕТАЛЬ Переглянути допис
Так от і мовчи, бо від тебе один п....ж політичний і видно!!!! якщо ти такий патріот (а скоріш за все ти кнопочний патріот, тобто патріотичний кнопкодав) то чому ти не на луганщині або донеччині досі?????????????маеш що сказати - їдь у Слов"янськ і особисто скажи тим, кому ти свої пости тут чавиш.... вони ж там їх не читають.. це раз!!! а по друге - якого ті свій п,ятак суеш, якщо з тобою не балакають і поради в тебе не питають????
Але ти ж і путін (сподіваюся,зрозуміло про що я ) ! Я тобі задав просте питання,а ти відповісти не можеш,і відразу на особистість переключився.
На відміну від тебе,на твоє риторичне питання,відповім.
Я така ж сама сволоч і скотина,як ти,бо дійсно зараз знаходжуся вдома,в теплі,як кажуть. Тільки нас відрізняє те,що я просто мовчу і мені соромно за те,що мене там дійсно немає. В своє виправдання можна говорити все,що завгодно,але визнаю,що це буде лише виправдання. І,щоб якимось чином "відкуплятися",я вже до сьогоднішнього дня для нашої Армії перерахував 6250 грн., а сьогодні продав одну катушку і завтра ще п'ять тисяч гривень перерахую. Я розумію,що це дрібниця,але все ж таки.
І зверни увагу,люмпен,я не скулю і критиканством не займаюся і обіцяю,що в критичний момент буду там,де цього вигаматиме від мене моя країна і совість.
Dohtur78 зараз поза форумом  
14 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей