Перегляд одного допису
Старий 28.06.2014, 23:56   #6431
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від Z-Max Переглянути допис
А покритикуйте (только нормально без ура!!!!) мои мысли.
Вот мы выбили паразитов из донецкой и луганской областей (сил хватит, я думаю, абы было желание у руководства) и .............................. получили вторую Чечню....
Т.е. там встали местные князьки (медведчука уже кста пророчат на губера Донецкой обл.), которым будет Киев отстегивать дань и ублажать, чтобы было все боль мень спокойно. Так как это в Чечне происходит. И местные князьки тихие и покладистые герои России... тьху ты Украины, пока их все устаривает.
Ну и накой оно такое нам? В лучшем случае как было, в худшем как в Чечне сейчас....
Після проведення Конституційної реформи і при умові проведення ВСЕУКРАЇНСЬКОГО референдуму щодо надання цим областям спеціального статусу (впевненний,народ України проголосує більшістю "ЗА"; ),який передбачатиме їхній власний бюджет (що заробили-за те нехай і живуть),то,особисто я, критикувати не збираюся. Це унеможливить використовувати в подальшому спекуляції щодо мови,про те,як хтось когось там "не слИшит",а також перестануть "кормить всю УкраІну" і Госдеп американський з Європою мішати не будуть.
І впевненний,за рік,максимум два,саме населення вказаних областей повісить на стовпах таких керівників і всіх прибічників "лугандонів",провівши власними силами свою АТО. А також дітям , внукам і правнукам закаже мати справу з тими,в кого нічого кращого,ніж Лада-КалІна ще не получилося.
Dohtur78 зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Саня77 (29.06.2014)