Кілька тижнів тому вирвалися на водойму нормально потестити палочки, якими багато хто тут цікавиться

Вдалося половити багато чим. Описувати буду тільки свої враження (якщо вони з чиїмись не співпадають, то вибачайте - усі ми різні

)

1. Abu Garcia Diplomat Boron DBS-612XUL MGS + Daiwa New Luvias '12 + Varivas 0.2 (
власник комплекту Рибацюаг)
Класна ареа палочка для берегового спорту. Класно працює з мікрухою 0,8 - 2,5 грама. Також супер з мікро колеблом та мілкими вертушками. Дуже добре тримає мілкого окуня (не зливає). По чуйці вона порядно перепльовує беллезу (мав в користуванні 63хул до 3 грам). Зібрана непогано, потьоків лаку немає. Як на мене - чуток закоротка ручка (закидати нормально тільки однією рукою).
2. Tict Sram JSR JSR-76SS + Shimano '11 Twin Power 1000PGS (власник комплекту Максим Jakal)
Палочка дуже зла, по чуйці - електрошокер (як і всі тікти, якими ловив). Реальний тест до 8 грам. Дозволяє твічити воблерки до 5-6см.
Заброс прекрасний. Палочка принесе море задоволення при ловлі мордатого окуня, щуки та судачка. Запас потужності відчувається

3. Tict Sram JSR JSR-610SS + флюгер патріарх + югк х3 0,25 (власник комплекту Рибацюаг)
Також досить зла палочка, реальний тест грам до 4. Чудово працює з МДЖ, воблерками (35, сміт луна ітп) та вертушками. Мілкому окуню рве губу, але з більшим трофеєм доставляє багато задоволення від процесу ловлі і виважування. Заброс в космос (реально далеко кидає для такої довжини). Класна універсальна палочка для простих УЛ рибалок (окунь, щука, судачок, голавлик).
http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....&postcount=430
4. Tict Ice Cube IC-69F + Shimano '12 Rarenium Cl4+ с2000s (власник я).
Палочку купував після того, як перший раз половив Tict Sram 610SS. Відвовідно захотілося щось чуток м'якше, тому зупинився на кубіку. Втиг його покатати на рибалочках + 1 змагання. Палочка прекрасно себе показала з мікрухою 1-3 грами. Також дозволяє потвічити неупористі мінохи типу ріджа 35, мого улюбленого команча та луну.
З УЛ вертушками також проблем немає. Є бажання покатати з колеблом по голавлику (поки немає часу). Поки великих трофеєв немає, але перед карпиком грам 400 та щучкою не спасував. Море задоволення від ловлі на цю палочку!

5. Matagi Ajax 68 (by Jakal) + Shimano Rarenium 2500FA
Палочка чимось схожа на мого кубіка, тільки вклейка соплива. Дуже потужний комель, прекрасно справляється з мікрухою 1-3 грами, вертушками і колеблом. З воблерами не особо дружить (мягка вклейка мішає твічу), хоча на змаганнях нею інколи твічив, тільки м'яко. Гарно тримає мілкого окуня, але і при нормальному трофейному не спасує. Дуже унікальний бланк (як на мене). Цитуючи одного знайомого, що нею ловив "чуйка оху.. нна пепец

" З забросом все в порядку.
ПС, все вище написане - моє ІМХО!