Перегляд одного допису
Старий 04.07.2014, 22:47   #6565
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Евгений Кравченко Переглянути допис
Эти гандоны расположили свою позицию в центре населенного пункта , отстрелялись и свалили..........]
на мою думку, якщо вже ці сепарати так хочуть долучити Донецьку та Луганську обл. до підарассії то навіщо знищувати в містах комунікації, підприємства та інше, те чим потрібно дорожить. на сам перед видно тільки те що йому - ла-ла-ла-ла, .уло, і справді потрібно піджати лише тільки земельні території і глибоко нас.ать на населення навіть те що його підтримувало. про російську православну церкву навіть не хочу розповідати, щоб нікого не образити але правда є правда!-в релігійні дискусії, суперечки з "фанатиками" рос. патріархату вступать не буду, просто констатація фактів.
зараз нам розповідають, що рос.зомбування і знищення Української армії почалося давно але цього ніхто не помічав, а зомбування в православній церкві рос. патріархату я замітив давно, тому що воно велося з певною агресією і цькуванням парафіян відносно інших релігій навіть тієї самої тільки Українського патріархату.
спочатку однокласник кидався, потім сусідка пересварилася з усією площадкою, а останніми доказами стали:
1. Поїхали до Почаївської лаври, до сповіді. св"ященник запитав звідки...
-Рівне? а в яку церкву Ви ходите? цеж Бандерівський край
стало цікаво, Почаїв на Тернопільщині, теж Бандерівський край.
-йдіть звідси Вам тут не місце, після того як наша знайома розповіла в яку церкву вона ходить. навіть за упокій не взяв, хоч доказували що її батьки ходили до рос. патріархату.
мама стояла за знайомою, я її ще такою не бачив, сказала:
-я теж з відти де й вона й ходжу в ту ж саму церкву. розвернулася й пішла.
-ОГО! подумав я про себе.
2. їздили в Умань на екскурсію і заїхали в рос. патріархату якийсь собор.
я вирішив провірити чи це помістно так відносяться до парафіян чи це всеж таки така політика.
купив свічки, поставив, підніс записку і попросив помолитися за померлих родичів, правда я сам і винен але як казав хотів дізнатися чи це так кругом. сказав що я ходжу ів Українську і російську церкву так як різниця лише в мові. на що мені відповіли ні ми не будемо за них молитися. правда відповіли тихо без демонстрації, можливо не той рейтинг що в Почаїві.
згодом заїхали в грекокатолицьку церкву-теж екскурсія, все те саме, відповідь від монашки чи наложниці була душі приємна й правильна:
-Ви не до нас прийшли, а до Єдиного Господа Бога, перед ним всі рівні, не важливо якої Ви віри і в яку Ви ходите церкву, головне що Ви прийшли з щирим та відкритим серцем та душею, а Господь один не дивлячись на численність релігій.
з повагю. нікого не хотів образити, віра в нас одна, дай Боже миру, щастя та здоров"я!

Востаннє редагував Ол: 04.07.2014 о 22:56.
Radul зараз поза форумом  
22 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей