Цитата:
Допис від Сударь
... дальше можно цитировать Тараса (дохтур) о кацапах и это будет правда .
|
Розумієш,Денисе,тут я і моя думка це таке ... Хтось може сприймати це як ненависть до певного "народца",але вони все самі за себе говорять.
Просто ми всі були свідками,як скрізь,в т.ч. на нашому форумі, неодноразово звучала мантра:"Донбасс никто не слИшІт."І ось,вчорашній теракт спонукав до того,що тепер не тільки "нікто",а увесь світ його "услишал".
І що ми почули і побачили ? А маса фото і відео,як "прАстой работящий народ" тішиться з того,як падає літак,думаючи що це борт української армії. Ви вважаєте що це нормально,коли людина отримує задоволення від трагедії ? Думаю,ні. Не дивлячись на весь,особисто свій цинізм,мене,наприклад,
тільки співчуття пройняло і жаль,коли відбулася декілька днів тому трагедія в метро мОСКВИ. А ті виблядки тішаться. Це жах.
Ще більшим жахом є те,що їхні жабенята (дітьми я їх назвати не маю права),кричать:"ДНРовцИ молодци ! Сбілі самАльОт." Це підростаюче покоління,а що в них в головах-ПОЛОВА !
А фото в обнімку на фюзеляжі збитого лайнера з підтекстом:"Ми-пАбЄдітЄлі." ? А шастання між уламками і мародерство ?
Відверто,навіть слів не можу підібрати,щоб охарактеризувати цих двоногих істот.