Перегляд одного допису
Старий 25.07.2014, 15:24   #620
Reebak

Звідки Ви: Харьков.
Дописи: 1.063
Blog Entries: 2
Дякував: 722
Дякували 944 раз(и) в 304 повідомленнях
За Premier не буду стверджувати, та ще не погано вказати якої він генерації, а Daiwa Tatula взагалі не для цієї ваги. Ваші котушки призначені для ваги від 10г, а воблери я взагалі радив би використовувати десь від 15-ти але тут звісно значну роль буде відігравати вудлище.

Все ж таки спробую щось порадити:

1. Коли ловите джигом виставте осьовий таким чином, щоб приманка починала поволі опускатись коли трохи трусити блнаком, магфорс ставте в коридорі 3-5.
1.1 Ще спробуйте такий варіант, як магніти на 5-8, осьовим лише приберіть люфт шпулі. Це що стосується джиу, треба пробувати, експериментувати.

2. Стосовно воблерів, мені взагалі важко щось казати провоблери 8-10 грамів на цих котушках, та ще й не знаючи що у вас за вудлище, а ось від 14-ти 15-и грамів налаштовуйте так:
Осьовий затягти до стану, коли приманка починає опускатись під час трясіння бланком (звісно трясти треба не сильно десь амлітуда 5-10см) магніти ставте від 5-8.
Ну і далі долаштовуйте із схеми: якщо утворюється борода на початку додайте магнітів, якщо наприкінці -осьового.
Пробуйте, відпишетесь по результатам.
P.S на татулі не соромтесь вкластися в закид, на премьері дуже різко не радив би рвати, там лінійна магнітка, якщо мені не зраджує пам`ять, а вона полюбляє рівномірно прискорене закидання.
Reebak зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Ben (26.07.2014)