Перегляд одного допису
Старий 10.08.2014, 21:38   #7563
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Є і вийнятки ...

Вчора дізнався,що син моєї шкільного класного керівника отримав серйозне поранення і переведений в наш військовий госпіталь для післяопераційної реабілітації. Тому сьогодні вирішив до неї подзвонити,щоб дізнатися як справи і запропонувати можливу допомогу. Зателефонувавши,по іронії долі, дізнався,що вона в даний момент знаходиться по дорозі в Луцьк з метою провідати свого сина. Щоб не зволікати,виїхав на зустріч автобусу,і таким чином скоротити тривалість часу в дорозі. І ось зустріч,по дорозі детальна розповідь про момент поранення,слова подяки сміливцю,котрий врятував сина,винісши його з поля бою,транспортування,"ювелірну" роботу медиків,які оперували і чим спасли від загибелі сина,політику,військовий побут з росповідей сина і ін.
І ось дійшла черга до населення і біженців,яке спровокувало цей конфлікт. В притаманній мені манері,а в мене немає сірих кольорів,тобто або "біле",або "чорне" (думаю,ви вже всі знаєте ) я і сказав свою думку. Вчителька в основному зі мною погодилася,але сказала:"Тарасе,не скажи ..."
І далі почала розповідати (зі слів сина) про те,як на блок-пост,коли вони стояли в Луганській області,до наших солдат приходила молода дівчинка,яка приносила їм їсти. І діло не в тому,що просто носила провізію,а в тому,що її батько був "сепаратором" і вона почала розповідати хлопцям про ту небезпеку,яка їх очікує,про плани терористів,які взнавала з домашніх розповідей. Каже,хлопці спочатку ставилися з недовірою до таких откровень,але все підтверджувалося,що,таким чином,дозволяло приймати правильні рішення.
Так що дійсно,не всі вони однакові ...

Востаннє редагував Dohtur78: 10.08.2014 о 21:54.
Dohtur78 зараз поза форумом  
25 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей