Перегляд одного допису
Старий 10.08.2014, 23:29   #7564
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від genazvale Переглянути допис
а у меня друг с войны пришел. временно, правда.
і я чекаю кума в відпустку 72-а бригада, сьогодні-завтра мають виїжати з Запоріжської обл. в Білу Церкву, а потім 10 денна відпустка.
Слава Україні! Героям Слава!
старався постійно підтримувати зв"язок, кум розповідав таке, що тут навіть ненасмілююсь писати, щоб всякі підаррасісти які сюда заходять не поперекручували дійсності на свій лад. одне з його розповідей зрозумів потрібно по можливості хто скільки може допомагати через волонтерів нашим військовим. розповідь про прорив 72-ї, 79-ї і 21-ї бригад з оточення, саме коли потрапили під арт.обстріл пішли в розсип, а потім як з розповіді вияснилося не увсіх навіть рації були тому збір мав свої проблеми. про те що вони в оточенні дізналися лише від місцевих. але є гордістю те, що кацапські сіпідарасти і найманці бояться прямих боїв, лоб в лоб, з нашими героями і завжди уникали таких стичок. по-мойому на абригалке писали, а можливо і тут підаррашти -да еслибы я с тобой лицо к лицу, да от звука пули ты обо...
смоктати кацапи!
новини про колону кірдиківців нікого не лякає, всьго навсьго ваша місцева чорносрака рекетня для наших героїв, приїдуть пожаліють.
мені повістку прислали, а тобі вальдик прислали чи ти за бабло будеш померать.
Слава Україні!
Radul зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей