Перегляд одного допису
Старий 21.08.2014, 00:56   #7759
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Сударь Переглянути допис
Человек ездил в зону АТО и пообщался с мужиками из остатков 30 бригады . Это та правда , которую от нас скрывают , бригаду практически уничтожили , пацанов не прикрывали , приказ на отход дали тогда , когда почти ни кого не осталось и по ходу тех кто не знал о приказе , не успел на уезжающий транспорт их "зачистили" .

ТЫЦ - 09:50

таке відчуття, що спеціально не виводять щоб потім не було кому що розповідати про те що там відбувається.
мій кум молодець, я тільки зараз дізнався, в відпустці зараз, де він знаходився, а то як дєвка ломався, точно не скажу, ми в полі ітд. зараз розповідає аж чуб на голові встає, питаю:- то ти ж знав де ти знаходишся?
-да, але не було дозволено, загрожувало навіть для нашої безпеки. хоча деякі і не дотримувалися цих застережень.
чесно кажучи десь в глубині душі я і розумів, тому і не допитувався, а його рідний брат винудив на відверту відмову: -ну неможу я розповісти!!!
а тут, вдома то Амвросіївка то Комсоиольське, то Краснопартізанск . я питаю то ти ж точно не знав, а зараз так впевнено розповідаєш?!
--да не можна було.
розповідає страшні речі, по новинам такого не побачиш, будучи в оточенні, респект волонтерам,
"-хоча не вся колона доїхала але комусь з наших теж щось дісталось" - які слова, а сам стояв під російським кордоном в оточенні, під градами , броннік безрозмірний, ледве в люк пролазв в тому бронніку.
так що не проходьте мимо, хто скільки може 5-50 грн.кому як виходить. є допомога і глибоко вони проникають, якщо ми не будемо вірити в наших військових, обвинувачувати волонтерів в крадіжках то гріш нам ціна. ніщо безслідно не проходить, пам"ятайте ми УКРАЇНЦІ МИ ВЕЛИКІ ЛЮДИ, а те що дехто (петро1) приписує собі нашу глибоку історію в свою користь щоб зробити "імперію" лише за ради назви, а не заради добробуту, щастя та миру так і буде жити ілюзією великодержавства
Radul зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
mamai (22.08.2014), Сударь (21.08.2014)