Перегляд одного допису
Старий 27.08.2014, 16:01   #7896
-=ash=-

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 1.474
Blog Entries: 11
Дякував: 2.389
Дякували 2.725 раз(и) в 478 повідомленнях
Цитата:
Сьогодні в 10:15 год. ранку отримала повідомлення з невідомого номеру: "Я живий. Люблю Вас. Все буде добре.Володя".
Близько 12 год. мені вдалось додзвонитись на цей номер і порозмовляти з Володимиром.
Станом на 12 год. ситуація в Іловайську наступна: Почала працювати наша артилерія і хлопцям вдалось відтіснити терористів. За ніч укріпили свої позиції. Всі стійко тримаються. Проблем з боєприпасами нема, але є проблеми з водою та продовольством. Хоча хлопці кажуть, що це не так важливо, для них головне втримати позиції.
Їх постійно обстрілюють і йдуть бої, але наші хлопці контролюють ситуацію.
Сказали, що становище важке, але не критичне. Вчора було гірше.
Стосовно втрат. Батальйон "Дніпро-1" має 4 200х і 14 300х. За інші батальйони не знаю.
Загинуло двоє близьких друзів Володі - Василь Савченко та Антон Хорольський, імена двох інших вояків він не назвав.
З самого ранку мені телефонують різні люди і розказують, що в Іловайськ вже пішла підмога, їде важка техніка. Володимир цієї інформації мені поки не підтвердив, але пообіцяв напротязі дня вийти на зв'язок і розповісти, чи є якісь зміни.
А потім була фраза: "Пацани, Гради луплять!" І зв'язок обірвався.
Молимось і чекаємо новин.

P.S. Вкотре підтверджую, що я Ірина Голуб (Парасюк) справді сестра Володимира Парасюка. Ось моя сторінка на ФБ https://www.facebook.com/ira.golubb Написала з Володимирового акаунту, оскільки його читає велика кількість людей і є шанс достукатись і добитись якихось дій, щоб допомогти хлопцям.
Дякую усім за підтримку та теплі слова, які отримую таке враження, що з усього світу.
-=ash=- зараз поза форумом  
16 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей