Послухайте,шановні жителі доМбабве і ваші прихильники з смердючого,вічноп'яного хуйлостану,якого huya ви завжди скулите і всім незадоволені ? Чому шукаєте винних скрізь,але тільки не серед себе ? Чому вам завжди ввижається,що ви "зрІтЄ" краще,ніж інші ?
Ви жили в нормальних умовах,зарплати якісь собі там отримували,мали за що поїсти і за що "сливу залити",хто проворніший,їхав на заробітки,дехто дозволяв собі приторговувати самогонкою на форумах рибальських,як
staffordrodg
,та ін. ,одне бидло,наприклад,власник інтернет-магазину,торгуючи американськими спіннінгами,у всіх своїх бідах звинувачувало американців,хоча жило (і живе) за рахунок продажу іноземного рибальського краму,та ін.,але ніхто нікого не чіпав. Одним словом,все було у всіх добре і життя йшло так,як хто сам собі "стелив".
Сволочі,адже вам ніколи не подобалася Україна,її солов'їна мова,так у вас,у вашому краї її ніколи і не було. І мені можете не puzдіти,що це не так,бо був у вас разів сорок і все бачив своїми очима і чув власними вухами. І,хоча я "бандерівець" (згідно ваших переконань

),але мені російська мова,вуха
ніколи не "різала",на відміну від вас,котрі часто перепитували:"С западной прІЄхал,потому что на мове бАлакаєш ?" ...
Що ви отримали тепер ? Роzпіздячили Донецьку і Луганську області,ви тепер сидите на розвалах,створюєте кілометрові черги за гуманітаркою,ваше майно забирають у вас бандити,яких ви боготворите і рахуєте своїми захисниками,бо вони вам навіть дозволи на все почали видавати

,світла не маєте,води не маєте,їсти не маєте. Ваші хоробрі воїни замінували навіть поля,на яких час від часу підриваються селяни,дітки. Грошей нема,магазини розікрали,на відміну від "госдЕповскІх майдановцев","коториЄ билІ вААружени до зубов",банки не працюють,АЗС розбиті.
Але ви,бидло,навіть не скажите відповідь на питання ЗА ЩО ЦЕ ? За якусь там міфічну "новоросію". Неуки,коли ви це слово почули ? Я,більш,ніж переконаний,що відсотків 98-99 вас,лугандонів,вперше почули про це в березні 2014 року від кремлівських жуліків. Подивіться на себе з боку,vuблядки. Я слів,по відношенню до вас не підбираю і завжди так буду робити,бо ви заслуговуєте на таке. Це ж якими потрібно бути дебілами і дегенератами,щоб заради якогось міфічного утворення,роzхуярити свої домівки і залишитися на розвалинах ?!
Я,в неділю розмовляючи з одним "бЄженцем",питаю:"Скільки гектарів землі для твоєї сім'ї виділила сільська Рада ?" Відповідь:"ПрЄдлагалІ брать трІ гЄктара,но ми АткАзалІсь,пАтАму Што зачЄм нам зЄмля,ми нЄ умЄЄМ на нЄй работать." А що ви вмієте взагалі і чим цінні
для України ?
Навіщо ви топчите нашу священну землю ? Яке разом з таким сміттям щастя можна віднайти чи створювати ? Багато хто мені скаже,що ці люди обмануті пропагандою кремлівською і з ними потрібно спілкуватися,переконувати. Невже ви дійсно вірите в те,що їх обманув телевізор ? Я-НЕ ВІРЮ ! Ми дивуємося,що хуйла підтримує 85% населення росії,а домбабве-це зменшена копія рашки,так що нічого дивного.
Хтось каже "Україну "злили."" А я не хочу,щоб мої близькі там гинули за це бидло !

Можливо,я помиляюся в своїх переконаннях,але з цими безпробудними дебілами в України майбутнього не буде. Так що потрібно визнати цей факт,а для того відсотку нормальних людей,котрі заселяють вказані території,я впевненний,що місце під Сонцем,завжди знайдеться.