В суботу вирішив пройтись по знайомим місцям річки Ірпінь. Але спочатку перевірити цю річку кількома кілометрами вище, де ніколи не був. В нових місцях течія виявиась зашвидка для моєї найтяжчої джиги - 3.5гр., а послаблень течіі не дуже багато. Тому цей похід виявився корисним тільки з точки зору вивчення нових точок, яких виявилось дуже багато. В травні треба туди бігти, шукати класних головнів.
Повернувся на перевірені точки. В глибоких місцях - мікроджиг, на міляці випробовував новий воблер - саморобну мінноху 4см суспендер. Його гра повністю мене задовільнила, потім якось перевірю, може і рибі сподобається

. Тіпа твітчінг результатів не приніс не на основному руслі, не на старому руслі, не на пойменному озері, ймовірно штучного походження. Мікроджиг на одній з ямок приносить не впевненне, ледве відчутне клювання. Наступна проводка - є, просто легкий навіс, підсік, і вже тягну судачка грамів на 400. Перед берегом помічаю, риба засіклась зовнішнім боком пащі. Це все спостерігає місцевий чувак, а коли судачок, перед тим, як я майже взяв його до руки, звільняється від гачка, цей місцевий з криком:"Хапай його!", трохи не стрибає за рибою. Потім було ще одне клювання, вже більш зле, навіть зі спрацюванням фрікціону, але, судячи зі слідів зубів на джигголівці і погнутим повідком зі стальки - судачок схибив. Після цього тиша. Всі клювання на копито 3см жовто-червоне на голівці 3.5гр.
Ул сезон відкрито. Задоволення та отруєння

чистим повітрям отримане.