Після чотирьох останніх майже не результативних рибалок на джиг,вчора вирішив "помікроультралайтити" за допомогою Кайшу до 10 грам і Мебару до пяти.
Катушку вибрав не випадково Конквест 51,заряджений мілкошпулею середнього розміру і шнурком Varivas Light Game Mebaru #0.4,оскільки щось мало часу приділяв для неї уваги.
Кидав головками три грами,бо це вага,яка в основному мною використовується,одним словом вирішив повпиратися.

Якимись уловами похвалитися не можу,було піймано чотири окунці (два на Кайшу,інші-Мебару) від 70 до 300 грам,а ось щодо роботи комплекту є що сказати. Про вудки я (і не тільки) вже колись розповідав,так що знаєте що це таке,а ось катушка і шнурок-вище всіх похвал.
Центробіги я виключив взагалі,всі інші налаштування-лише осьові гальма. При середній швидкості вітру 3-5 м/с головка три грами і малесенька приманка-черв"ячок Sexy Ankle 2.5inch літала не легко (
а дуже легко !!!) в будь-якому напрямку! на 50-55 обертів ручкою,причому обома вудками,я сам був шокований.

Одним словом,кидав туди,куди мені хотілося і було потрібно,за цілий день лише дві мікробородки,ніяких комплексів перед двома свідками,які ловили м"ясорубочними комплектами,навіть одному давав спробувати,що його також вразило. Щодо шнура,то не знаю як він себе проявить далі,але поки сподобався,навіть дуже. В штатному режимі лову про врізки навіть натяків не було,тому почав провокувати на силу,але-без змін-навіть мікроврізання не заробив.
Вже ввечері вирішив ставити рекорди по дальності закидання,декілька разів жбурнув на 62-68 обертів. Відчувався потенціал і далі кинути,але потрібно було їхати в місто,бо машину чекала автомийка.
P.S. Для скептиків:все це відбувалося при присутності свідків,в т.ч. з нашого форуму.
CIMG1175.jpgCIMG1176.jpgCIMG1178.jpgCIMG1179.jpg