Був сьогодні на риболовлі ... Дарма ...

Це я так ганяюся за трофеєм,а він мені вперто тиче дулю.

Я,на самому початку рибалки зрозумів,що точно сьогодні нічого путнього не спіймаю,бо на другій чи третій проводці була покльовка і непоганенька щучка опинилася на березі. Так завжди:якщо початок вдалий,то потім-зась. Потім ще одну схожу зловив,через деякий час окунець ненажерливий позував для фото.
Коли натяки на покльовки зникли,то вирішив позайматися дурницями,у вигляді покидати неогружений Ізі Шайнер,при допомозі палочки,яка сьогодні була в моїх руках,а саме Ауріга Нуово і старого доброго Стіза 103-го. Оскільки я фліппінгом,скіппінгом і ін. модними прийомами кидати не навчився ще,бо навіть такого бажання ніколи не виникало (а також є вагомі підозри,що і не виникне

),то жбурляв так,як кажуть у нас "в дЄрЄвнЄ","на хлопський розум",по типу як батогом. І ви знаєте,летить трошки,мені навіть здалося що метрів 15 (якщо збрехав метри на три,то нічого страшного

),точність яка ?! А така собі,плюс-мінус до двох метрів вліво-вправо. І знаєте що почало творитися ? Якісь нЄдорАзумЄнІя,намагалися зжерти ту японську гумку.

Ще і кокунець,такого розміру,як приманка,свою пащеку вирішив потішити солоним смаком. Одним словом,щупеляток вагою від 100 грамів до 300 можна було насмикати цілий бідон,але ціль в мене була інша,тому пішов далі скородити закорчовані місця ріки. Мав ще декілька нереалізованих "клювак",але нічого путнього,як на мене.
Отже,мене,в планах трофейних екземплярів ріки,сьогодні точно не було ... Ну х.з.,якщо вони будуть вий....ся,то перейду на фідер і мах,Богу дякувати,цих надзвичайно класних вудок, в свій час, накупував більше,ніж спіннінгів,і буду там своє рибальське щастя шукати.
CIMG1332.jpgCIMG1333.jpgCIMG1334.jpgCIMG1335.jpgCIMG1338.jpgCIMG1344.jpgCIMG1341.jpgCIMG1351.jpgCIMG1346.jpg