Перегляд одного допису
Старий 17.11.2014, 13:34   #5702
Eagle

Звідки Ви: UA
Дописи: 311
Дякував: 86
Дякували 31 раз(и) в 27 повідомленнях
Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Знаєш,не в образу тобі буде сказано,але ти так питання поставив,що навіть і відповідь давати немає змісту,бо,по-перше,ти вже сам переконанний,що це все-"маркетинг",а,по-друге,дуже чітко прослідковується той факт,що розуміння не маєш в сприйнятті поняття коливалки чи оберталки,окрім того,що їх потрібно просто волочити тупо і бездумно.
Так ось,маркетинг це чи іншими словами називай,але,в сучасних умовах,вказаний тобою вид приманок є не менш (якщо не більш ! )вимогливим в питанні подачі з ціллю звабити рибу,чим воблери чи джигові оснастки. Про це все вже дуже багато говорилося,тому повторювати змісту немає,але бляшки потрібно добре відчувати і,надзвичайно часто,підбирати правильну проводку,її горизонт,вчасно зробити паузу,вміти відреагувати на перешкоди,з якими приманка на своєму шляху слідування зустрічається,оскільки,зазвичай,ловимо в захаращенних місцях,а тут без чутливої і спеціалізозованої вудки,як на мене,-НІКУДИ.
Тут деколи шнур не той використовуєш,поводок інший чи навіть гачок,і вже представники водного світу реагувати не хочуть,а ти про вудку.
Я чомусь вважаю,чи,можливо,пристосувався так,ідеальними вудками для металічних приманок ті,які мають "модерейтовий" стрій,хтось,можливо,іншої думки,але те,що приманку потрібно відчувати добре (вудка тут грає далеко не останню роль !),думаю,ніхто заперечувати не буде.
Я - людина дискутивного типу, якщо я бачу аргументи, що мають зміст, я, по меншій мірі, беру їх до уваги. На разі в мене немає аргументів, які б формували особливі вимоги до вудлищ під "залізо"
За виключенням недоречного пафосу, зміст відповіді доволі туманний. Багато води, та мало конкретики. Ми не говоримо про ваші особисті вподобання щодо дії вудлища під залізо, а про загальноприйнятий типаж таких хлистів, якого в цілому то й немає. Чутливість потрібна для якісної анімації майже усіх видів приманок. Також, дана характеристика є доволі бажаною для усіх видів ловлі, оскільки тактильні відчуття подій на іншому кінці шнура підвищують задоволення від лову поза залежністю від риби чи приманки.
Отже, "зливаючи воду" залишаємо одну вимогу - чутливість. А дія, ну це кому що більше сподобається. За виключенням дуже м'яких вклейок, які амортизують інформацію від пранки, вудлища фактично будь якої дії можуть бути чутливими. В результаті що ми отримуємо? Будь яка довжина, фактично люба дія та висока чутливість. Я нічого не забув?
Eagle зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
set_terry (19.11.2014)