Цитата:
Допис від oleg65
Ну без ХА-ХА..я не сепар!Мне интересно у тебя они живут дольше?В условиях горных речек не ловлю(ил),речка Днестр.
|
Тарас понуро тім'я теребить і смакує махру,Тарас кліпає товстими віями і намруживши брови (тобто без "ХА-ХА"

) відповідає:тонкі шнури в нього живуть не більше і не менше,ніж в інших,напевно,в корчах так само їм приходить п....ь. В гірських річках я мультами також не ловив,це по-перше,а,по-друге,в таких умовах і товстішим шнуркам на камінні не довго служити,потрібно флюорокарбонові поводки довгі ставити. По-третє,це,що пишу,стосується лише джигу,бо легесенькими воблерами поки ловлю "м'ясним" ультралайтом. Якщо не помиляюся,то всіх питання тонкого шнурка на мульті хвилює лише виключно в розрізі врізок ?! Чи не так ? Тому відповідаю-в мене з
ТОНКИМИ шнурами врізок
НЕМАЄ !
А взагалі,якщо ти до цього не ловив тонкими шнурами,то в тебе,значить,в цьому не було потреби. Бо,якщо би така була,то ти просто брав і ловив би,маючи при цьому власну думку,адже ніякі "Тараси" тобі і відсотка того не здатні розповісти,до чого сам за одну рибалку "допетраєш".
P.S. Ось така моя надто серйозна відповідь. Я так старався,так брови мружив під час написання відповіді,що,напевно,в мене мімічні зморшки залишаться.
Цитата:
Допис від oleg65
П.С.подними телефон.
|
P.S. Якщо людина не відповідає на телефонний дзвінок,то це так треба або їй не комфортно розмовляти !