Перегляд одного допису
Старий 07.01.2015, 13:44   #586
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від Forwarder Переглянути допис
Извините.Мне не комфортно во время рыбалки крутить всякие фигуры с пальцев Скажу проще-если удочка глуховата при прочих равных условиях (илистое дно,сильный ветер,большая глубина) то в таких случаях я полагаюсь на отстрел кончика а не на зажатую в фиге нитку я не претендую на истину во всех инстанциях-Вам так комфортно,ловите таким макаром на здоровье.У меня вопрос к удочке совсем другого характера
Підтримаю corzza бо сам ловлю так само. Я не зовсім розімію про фігури або "фігі", в мене шнур/леска лежить на пальці. Я звик до цього ще з hard-core комплекту "Сокол" 0...<нескінченість> + Невка + Super Mega Nano Turbo леска та шо була в магазині :-)

насправді реагування по кінчику , як на мене це скоріше пережиток з м'ясорубок і та феноменальна чуйка потрібна в більший мірі в світі м'ясорубочному т.я. снасть (прут та котушка) більше роз'єднанні з приманкою/рибою.

Вас ніхто не змушує ні в якому разі і не каже що ви робите щось не вірно, бо кожен ловить так як йому зручно. Але рекомендував би спробувати щодо "чуйки по шнуру".
zDIOz зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Smolik (08.01.2015)