Тема: СНАСТИ
Перегляд одного допису
Старий 10.01.2015, 14:30   #1261
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Цитата:
Допис від олег ю Переглянути допис
Загорелся приобретением палочки майор крафт трапара ареа коротыш ( около 168 см) до 3 гр., кто что может сказать по этому поводу , в руках не держал но тест интересен. Палка нужна для мормышек и колебла до 2,5 гр.
Відловив сезон Трапарою 632 з тестом до 4 грам.Для наноджигу вона явно зажорстка,зате під мікроколивалки і мікрооберталки вона просто шикарна.За ці гроші нічого кращого не бачив.Впринципі,модель до 3 грам суто собі би ніколи не купив.Поясню чому.Вона буде "ні риба,ні м"ясо".А от модель до 4 буде таким собі універсальчиком під маленькі річки,і нею без проблем можна потягати неупористі воблерочки до 3 грам,і навіть каміона.Коливалки-це звісно її фішка.Тут вона себе проявить повністю і задоволення буде максимальне.Модель до 4 грам спокійно буде справлятися з коливалками до +- 3 грам.Ну і мікрооберталками до 0 по мепсу буде суперово ловити.Щодо мікроджигу,то тут вона не дуже сильно щось показує,можна сказати так:грам ще не комфортно,2.5 вже занадто багато.Нормально можна ловити на 1.5-2 грами.Тому,якшо в пріоритеті стоїть ловля голавликів,жерешків і т.п на блешні на малих річках,я би вибрав модель до 4 грам.Якщо ж ви хочете досить багато часу ловити на мормишки до 1 граму включно,я би вибрав модель до 2 грам,нехай при цьому і трошки постраждає ловля на коливалки вагою більше 2 грам.Модель до двох набагато витонченіша і сопливіша,тому і мормишення з нею вже буде на щось подібне.Доречі,трапара до 2-х грам мені особисто сподобалась більше ніж дорожча сестра-некстіно.В некстіно занадто посилистий комель і відносно велика конусність бланку,як для ареа палки,і це досить не комфртно при ловлі на ваги до 1 граму.На мою думку,"вбити двох зайців одним пострілом" не вдастся,тому ви маєте вибрати,що для вас важливіше.
tactik зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
олег ю (10.01.2015)