Тема: СНАСТИ
Перегляд одного допису
Старий 10.01.2015, 14:44   #1262
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Цитата:
Допис від Богдан (RS) Переглянути допис
Shimano Stradic CI4 , Rarenium CI4 и Sephia CI4 созданы на базе старой Nasci (Родственники которой Elf и Technium FB) .
У всех геометрически одинаковые корпусы и роторы . Только на Stradic CI4 , Rarenium CI4 и Sephia CI4 все сделано с более дорогих и легких деталей .
Последние отличаются раскраской , кнобами , Stradic CI4 имеет ускоренную передатку - 6.0 , а Sephia CI4 - дюралюминиевую ведомую .
Применения дюралюминия в обеих шестернях главной пары Sephia CI4 позволяет облегчить катушку . Катушка имеет самый плавный ход из этих всех .
Но и меньший ресурс чем у Rarenium CI4 и Stradic CI4 . Но достаточный для ультралайтовых весов .
Як на мене,то зовсім не коректно сюди "впихати" Сефію СІ4,яка переважає у всьому,та й ціна у неї у два рази вища.Продаж б\у сефій стартує від 4000 грн.,в той час ціна на б\у рареніум коливається в районі 2000 грн.Взагалі,наскільки мені відомо,страдік-це той самий рареніум в іншому корпусі з підвищеною передаткою(поправте,якщо не так,можу помилятися).З цих двох би вибрав Рареніум,який і маю у користувані.Впринципі,свої гроші відпрацьовує,але з часом появляються різного роду проблеми.Якщо не противитися б\у і мати можливість підзбирати до кінця зими(куди ж зараз спішити),то я би доскладав на ту ж Сефію(але в такій ціні з б\у можна вже повибирати,можна знайти багато достойних катухенів).Якшо ж відати перевагу новому товару,то 12" Рареніум СІ4+ на голову вищий від свого попередника.І буде досить розумно "підшкребти" фінанси на нього.З пов.
tactik зараз поза форумом