Перегляд одного допису
Старий 21.01.2015, 17:11   #328
_Q_A_

Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 2
Дякував: 7
Дякували 25 раз(и) в 2 повідомленнях
Thumbs up Гулять по воде со ...щукой

Якось я не дуже полюбляю зимову рибалку. Але ж температура досить довго коливається навколо 0, і ще й про вовкове озеро сказали, що ловити спінінгом можна, приїзжайте - все буде ок...от ми зібрались у минулу суботу і поїхали на перевірене щуче місце, в надії на клаптик землі і двох рабів клаптик відкритої води і пару щучок...
Приїхали - посеред льоду зроблене внутрішнє "мікроозеро". товщина льоду дозволяє вільно ходити, а ближче до води підходи з дерев"янними вимостками з піддонів - дуже оригінально...цікаве поєднання спінінгової рибалки і зими )...

Спочатку відійшли якнайдалі від берега і почали стандартно випробовувати всі види силікону. Вода тут дуже не прозора, тому найвпевненіше себе відчуваєш коли у коробочці є щось кислотно їдке. Початок був не дуже активним, та й розмір таке собі...

Пізніше звільнилось одне смачне місце , на яке ми перейшли, і кльов став якось цікавіший. А потім я спробував єдиний більш меньш поверхневий воблєр Usami Datsu, що в мене був і снігурі полетіли щуки припливали до мене самі.

Вперше побачив атаку щуки (найбільшої в той день) під самою кромкою льоду - витягнув одразу на лід, навіть не встиг відчути навантаження.
Частенько бачив під тою самою кромкою хвости майбутніх трофейчиків.
Клювало у всіх. Серед мілкої були і трофейні. День вийшов просто пречудовий.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_9301.jpg
Переглядів: 243
Розмір:  337,7 КБ
ID:	407760   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_9246.JPG
Переглядів: 218
Розмір:  412,2 КБ
ID:	407761   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSC_9314.jpg
Переглядів: 220