Гулять по воде со ...щукой
Якось я не дуже полюбляю зимову рибалку. Але ж температура досить довго коливається навколо 0, і ще й про вовкове озеро сказали, що ловити спінінгом можна, приїзжайте - все буде ок...от ми зібрались у минулу суботу і поїхали на перевірене щуче місце, в надії на клаптик землі і двох рабів клаптик відкритої води і пару щучок...
Приїхали - посеред льоду зроблене внутрішнє "мікроозеро". товщина льоду дозволяє вільно ходити, а ближче до води підходи з дерев"янними вимостками з піддонів - дуже оригінально...цікаве поєднання спінінгової рибалки і зими )...
Спочатку відійшли якнайдалі від берега і почали стандартно випробовувати всі види силікону. Вода тут дуже не прозора, тому найвпевненіше себе відчуваєш коли у коробочці є щось кислотно їдке. Початок був не дуже активним, та й розмір таке собі...
Пізніше звільнилось одне смачне місце , на яке ми перейшли, і кльов став якось цікавіший. А потім я спробував єдиний більш меньш поверхневий воблєр Usami Datsu, що в мене був і снігурі полетіли щуки припливали до мене самі.
Вперше побачив атаку щуки (найбільшої в той день) під самою кромкою льоду - витягнув одразу на лід, навіть не встиг відчути навантаження.
Частенько бачив під тою самою кромкою хвости майбутніх трофейчиків.
Клювало у всіх. Серед мілкої були і трофейні. День вийшов просто пречудовий.
|