Цитата:
Допис від Валерий ua
Ради справедливости:
Роман Романов директор Укроборонпрому в ексклюзивному інтерв’ю Тижню розповів про оновлення й виробництво військової техніки, втрачені потужності та скандали в галузі
http://tyzhden.ua/Politics/128106
|
Валера , сам читал ?
Перечитай !
Я такий , майже такий самий фахівець (теж підприємець). Але , маючи з дитинства, завдяки батькам , чітке розуміння що можна робити а що не можно, то му що порядні люди так не роблять(ні коли не йдуть на компроміси зі своєю совістю) , навіт за великі гроші.
Тому і не став ні регіоналом ні депутатом. Якби не виховання батьків, насамперед культурне, то мабуть теж був би у "шоколаді". Відмовився від володіння кількома квартирами у Києві, чому, тому що , треба було дати свою згоду на те щоб колишніх вже власників отруіли за 200$ за душу(3людини)=600$-за 3квартири ! Гарний стартовий капітал ? , для мене ні , а для тих хто "керує" , то бла-бла-бла-бла-бла- вопрос. Але я вірю що є кара Божа! і в своіх вчинках , я керуюсь насамперед такими принципами. Хотілося б жити набагато краще, але ж Совість ! В когось вона є , в когось спить, в когось зникла під нашаруванням бабла.
А по поводу оборонмпрома, сложи все те цифры военной техники , указанные в статье и ответ сам себе, на вопрос :- " ... а где же вся эта армада ? Ромчик Романов ?, ГДЕ ?"
К сожалению, не нужны там люди с "улицы" для организации и запуска производства нужных "штучек". Ваш Романов пишет что за границу не торгуем, а чего?, он же "предприниматель"? , туда продали , деньги в производство и для себя ещё столько же можно сделать жизненно нужной техники. Или я не предприниматель ? или у партийцев предпринимательство это госзаказы продавать ?
А вопрос про наших ватных соотечественника, имеет своё начало с воспитания в детстве и до 18, кого 20 лет, тогда закладывается основной фундамент.