Цитата:
Допис від Inor
Я выбачаюсь, неповна спіраль це ваш винахід, чи ви десь підгледіли. Бо я свого часу цікавився розстановкою кілець по спіралі і ні де про таке не читав і не чув. Читав рекомендації відхиляти вхідне кільце від осі бланку, а ле не знаю чи є в цьому сенс.
|
Вітаю!
Пам’ятаєте трохи раніше ми вже говорили про неповну спіраль, я розказував що, навантажуючи вудилища з повною спіраллю помітив що вхідне ледарює то й вирішив його викинути, ви навіть фото виставляли цього навантаження. Нажаль це не винахід а лише моя спроба віддалити вхідне і зменшити загальну кількість кілець, хоча такого «безобразія» теж ніде не бачив.

Чи є в цьому сенс важко однозначно сказати. Провівши з цим вудилищем вже з десяток рибалок якогось явного негативу не виявив (крім незначного ледве помітного конусу з жилкою, якраз в бік відхиленого кільця), але використовував лише альдебаран, можливо треба поганяти ще з іншими котушками і подивитися як буде з укладкою. Якщо буде щось не так з укладкою то ясне діло сенсу ніякого, якщо все гаразд то певно сенс є – менше на одне кільце.