Перегляд одного допису
Старий 18.05.2015, 11:46   #6995
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Я так понял, что колупнул довольно интересную интрижку . Было бы интересно, если бы кто выложил какую полезную осмысленную инфу по ловле длинными кастовыми удилищами с револьверкой и без. Есть желание на следующий весенний сезон таки попробовать добиться дальности соизмеримой с мясной на весах 8-15грамм
Вітаю колеги!
В мене дві довгі палки одна 9’6” друга 10’ обидві під кислотою. Перша була стокова, після поломки переробив сам в револьверці. Другу зібрав з нуля відразу в кислоті. На рахунок дальності закиду і револьверки, на мою думку, ці речі напряму не пов’язані. Тобто можливо дальність і виросте але тільки за рахунок того що при револьверці покращиться стрій вудилища, хоча зміни в дальності після переробки, на око, я не помітив. Плюси від револьверки, на мою думку: розвантаження вершинки через це покращення дії всього вудилища, менше води через жилку потрапляє в мульт, як би через револьвер вода ніби віджимається, і для звичайного джигу краще коли кільця направлені донизу. Те що провертаються вершинка відносно комля думаю з розстановкою кілець взагалі не пов’язано, бачив багато м’ясних палок що провертаються і багато стокових кастових що не прокручуються. Ще раз хочу відмітити що все вище описане ІМХО.
ILV зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
down (18.05.2015)