Перегляд одного допису
Старий 18.05.2015, 14:41   #7000
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від Andron Переглянути допис
Какие тесты по приманкам? Есть какие-то замеры дальности забросов?
Перша до 3/8oz друга до 3/4oz. Першою ловлю на течії в забродку рівноміркою воблерами. Другою з берега джиги і монтажі під час заборони. Ні, ніяких замірів я не робив, написав що на око. Але після переробки в револьвер перша палка стала однозначно мені більше подобатися в роботі на закиді і виважуванні ніж була стоковою.
Пару років тому я з другом збирали свої перші вудилища під мульт. Я повірив на слово досвідченому в цій справі колезі і відразу кільця ставив по спіралі. Мій друг побоювався що спіраль буде красти метри закиду, тому ми удвох вирішили це діло перевірити. На одному бланку від NFC ми ставили кільця по різному і пробували на галявині в парку кидати воблер Юзурі 44 і рулеткою вимірювали дальність. Так от як би ми не ставили кільця результат був, в межах погрішності, однаковий. В мене взагалі склалася така думка що навіть якби поставили кільця по колу, тільки відстань між ними робити не надто малою, все одно було б те саме що до дальності бо насправді вхідне кільце стоїть на самому мульті і розміщене від шпулі в межах від 1 до 1,7 см і його віддалити дуже проблемно.
ILV зараз поза форумом  
5 користувачів подякували
Andron (18.05.2015), f40 (18.05.2015), nick72 (18.05.2015), SE2U (19.05.2015), Vossa (23.05.2015)