освіжим трохи тему. осінь, пора врожаю,як було сказано: "используй все, что под рукой, и не ищи себе другое." Филеас Фогг (кругом світу за 80-днів.)
пробничок
а чому би й ні? щоб не перевести продукти попутно з запіканкою зробив маленький пробничок.

поки маринується риба відварюю рис

тоді риба

готуємо заправку: цибуля, морква, помідори...

домашня сметанка

опля!

можна їсти з гарбузом, для здоров"я лише користь
судак на пляжу.;)

кабачки перемішую з домашньою сметаною і твердим сиром, зверху відварений рис і знову сир, притомлюю в духовці хвилин 10-15.

викладаю рибу і накриваю сиром.

рибу як завжди маринуємо, я трохи зробив помилку, крім спецій ще кинув філе в маринад для мочених слив, ну дуже смачний аромат. м"ясо стало солодкуватим, а так все гут.
смачного!