Перегляд одного допису
Старий 18.09.2006, 10:08   #67
Орёл

Звідки Ви: Казатин
Дописи: 43
Дякував: 0
Подякували раз у одному повідомленні
Ріка Случ ( проміжок між ж-д мостом та мостом в Мирополі)

І так з чого почати
була мисля в мене пошукати голавля на цій річці
приїхав враннішньою електричкою був біля жд моста десь в 7,00
так як перший раз там ловив то почав шукати виходи голавля на поверхню яких не було зато побачив вихід бобра які там розвелися непогано судячи по кількості погризених і звалених дерев. ходив видивлявся але так головля не побачив. пожумав нуй х.... з ним треба щось ловити. Став між поваленими деревами і почепивши вертушку 2 номеру (комету) подумав мо стоіть в кроні то виманю хотів вже почати кидати але тут на горизонті зявились аборигени на лодці з коментарем "от придурок зараз все пообриває....) але прикол був в тому шо на 3-му забросі виволік щучку до кілограма. аборигенів заїла жаба і вони смальнули туди свій силікон який успішно застряг в корчах . Але як кажуть на за щукою я приїхав а поїхав шукати голавля і пішов я дальше але вбивши зо два часа і пройшовши кілометра 4 так і не найшов коли поспілкувався з місцевими то сказали що голавль в малій кількості є вище по течії за жд мостом і після плотини де стоїть турбіна якоїсь фабрики але я туди не попав і почав виртатись знов до жд моста по дорозі піж осокою зацепив щучку десь до кіло і акуратненько її витянув. Вирнувшись до жд моста одержав ще одну покльвку щучки покрупніше але зійшла в корчах так як палочку взяв голавлеву (2-10 гр) і тягатись було тяжко. Лапав окуня двухнульовими вертушками але так і не спіймав. Місцеві кажуть шо окунь у них загадочний зимою йде на чорта капітально а літом які твістери та віброхвости не підсовуй не хоче на них клювати максимум 10 за сезон відкритої води . воблер тоже в них не дуже щука любить тролять селіконом з джигголовкою а рядом ставок так там окунь жере і твістера і віброхвости ( загадка однако, 100 метрів а така різниця ). На кінець засадив вертушку в боброву хатку побачив на середині якісь гиляки після якої була ділянкака без течії і рішив прочисати але зачеп. Поки пробував відчепити підійшов місцевий і сказав що там бобри тіпа гиляки на зиму складають ....
Бачив цирковий номер в виконанні аборигенів які були порядно п'яні. задорожили вини щучку один підняв її другий діставав підсакою і мальок не рощитав з відстанню скупався і щучка втікла. Був такий мат якого я ще не чув. Вспомнили бога його матір і всіх апостолів...
Р.С.
в місцевих в ходу два кольори селікону зелений і червоний з білим остальні кажуть щука ігнорує. Воблери щука ігнорує як вони кажуть . Я пробував свої під лайт (5 шт) але ні одної покльвки не заробив. Щука вся ще в траві.
з розповідей місцевих весну і літо там доблесно трудився рибнадзор чому свідчить велика кількість щучої молоді якої раніш скільки не було
ОТАКЕ
Орёл зараз поза форумом