Звичайно,ця річ для порибалити з човна абсолютно нікому не потрібна,а ось таким,як я,тобто "ходакам",котрі полюбляють побродити по берегах річок,то,вже,переконуюся,стає майже необхідністю.
Бо дуже часто,зупинившись на перспективному місці,доводиться потратити годину-півтори,щоб добре "обстукати" місцину,а ноги змучуються (з кожним роком не молодшаємо

). Хочеться присісти і продовжувати свою справу або банально просто перекусити. Раніше я використовував спеціальну туристичну підкладку під зад,але з нею не завжди зручно,тому довелося щось зручніше шукати та щоб компактне,легке,зручне і надзвичайно міцне (не через те,що я тяжкий,а просто подобаються надійні речі).
В результаті зупинив свій вибір на одній з моделей стільця WALKSTOOL Comfort 45. "Девайс" відповідає всім критеріям,ергономічний,легко вміщається в рюкзак (~36x10 см),вага з чохлом трішки більше 800 грам,хто ходить не з рюкзаком,то з легкістю може накинути через плече. Одним словом,мені сподобався,тому хочу щоб і ви знали про таке.
C1.jpgC2.jpgC4.jpg