Зробив над собою зусилля, і прокинувшись о 6-тій, почапав на першу маршрутку, яка завжди возить мене на риболовлю.
Річка "И" зустріла мене ще більшим, ніж минулого разу рівнем води. Одразу була помічена якась активність - хтось когось вже жер. Таке враження, що такий рівень води дав річці життя, немає такого як раніше суцільного килиму водоростей і всякого г біля берегу, трава і стебла кувшинок торчать вертикально. Починаю з джига (благо силікон легше провести в такому типі рослинності, ніж в горизонтально розташованному). Обловлюю спочатку все русло, потім починаю приділяти увагу тільки межі рослинності і свалу за нею. Десь через півгодини джиггінгу є тихеньке-тихеньке сіп-сіп на другому кроці проводки, на падінні. Підсікаю, ого, що ж тепер робити

, бо на тому кінці опиняється щучка не зовсім УЛ розміру. Добре, тільки без кіпішу, наче палка справляється. Довелося деякий час (не знаю скільки, але пару хвилин точно) повигулювати рибку доти, доки вона не нагулялась і трошки притомилась, потім просто одним рухом схопити її за потилицю, і виволокти на берег. Декілька фото і... моє жлобство перемагає

- щучка лізе в рюкзак на котлети. Потім зловив ще парочку, вже нормальних - УЛ щупачків, теж на джиг, але обидві взяли на відриві приманки від дна. Сонце почало припікати, трохи пробую твітчити, але марно. І я збираюсь і їду додому.
Не зовсім УЛ щучка від морди до основи хвостового плавця -54 см, вагу точно не скажу, але десь між 1.2 і 1.5кг.
П.С. Всі рибки зловлені на менс предатор 5см молочний з чорною спиною, головка 2.5г. Спін - екстрім лайн від пана Заславського 0.4-6гр, до 4lb.