Цитата:
Допис від Andron
Ага, дулю нам  , у них сейчас самое красивое за бугор уплывает миную наш задроченный рынок 
|
Да, в них там такі гарні штуки є...ммм, тільки возити сюди не будуть, усе піде японам та янкі
Цитата:
Допис від TAXA2006
Вы главное расскажите,где производят это Наші Хлопці,в Україні чи ні?
|
Вашу любов до Фаворита вже знають усі))), моя фраза була в першу чергу для Вас

, такий собі тролінг

. А якщо серйозно, то роблять там де і всі інші, у піднебесній

. І шо? Може Мейджор крафт став від цього гірший, чи Графітлідер вже не зовсім графіт і не зовсім лідер

. Чи може хтось розказав що Фаворит роблять у Японії??? Ніхто нічого не приховує. Мені наприклад деякі моделі дуже подобаються, деякі не подобаються, деяких зовсім не розумію, наприклад того ж Зандера. Мій кастинговий досвід почався з Драйва і шо? Так, гарна палка за свої гроші, рибу на неї ловив. На Кіпр зі мною іздила і ловила баса. Все було клас. Присів я на кастинг і купив собі вже кращі вудкі, дорожчі. А не було б грошей, так ловив би Драйвом і було б мені усе до одного місця. Так що можна казати що завгодно, але хлопці роблять свою справу, і в них це гарно виходить. Європейський ринок вони давно освоїли. Зараз вийшли на ринки США і Японії. А це мега круто. Багато виробників з просторів Європи змогли щось подібне зробити? Ні!!! А коли я на Кіпрі зустрічаю місцевих рибалок, в руках якіх вудки Фаворит, то гордість немає меж, бо коли мене питають звідки я, а я кажу з України, мені показують свої вудки і кажуть, що ми ловимо Вашими Українськими вудками і вони круті!!! Так що кажіть що хочте, а я собі знаю

.